Activiteit

vrijheid vinden in tekenen en schilderen

woensdag 14 oktober 2020   |   19:30 - 21:30 uur   |   Atelier Mieke de Haan, Gouda....

VRIJHEID VINDEN

Zoek je vrijheid in tekenen en schilderen? Vrijheid in materiaalgebruik, vrijheid in je hoofd? Wil je ontsnappen aan ‘hoe het moet’ of je losmaken van ‘ik weet niet of ik het kan’? Of zoek je creatieve verdieping?

Ik ben beeldend kunstenaar en gaf les aan verschillende kunstacademies. In mijn grote atelier kan ik 'coronaproof' 8 mensen ontvangen. Je zit op meer dan anderhalve meter van elkaar, alle materialen zijn ontsmet en ik houd mij uiteraard aan de regels van het RIVM.

Toen ik de vrijheid vond om mijn hoofd uit te zetten tijdens het schilderen werden mijn schilderijen anders, authentieker. Er zat meer ‘mij’ in. De wijsheid en vaardigheden die ik bij die zoektocht naar vrijheid opdeed deel ik in mijn workshops. Daarin staat jouw proces voorop. Waarbij het vinden en ervaren van vrijheid boven ‘mooi’ of ‘goed’ gaat.

Het maakt niet uit of je al heel veel tekenervaring hebt of nog maar net begonnen bent met het ontdekken van je vaardigheden. Ik reik je mogelijkheden aan om tot jouw eigen vormen te komen. Ik ben geen docent die vertelt ‘hoe het moet’. Liever schep ik de voorwaarden voor een veilige omgeving waarin jouw onderzoek plaatsvindt.

Als ik tijdens de avond rondkijk zie ik concentratie, plezier, gedrevenheid en verbazing over wat er ontstaat.
Meld je aan

Kosten toelichting
Losse lessen, per keer te betalen via een betaalverzoek, €32,=
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 18 jaar
Datum wo 14 oktober 2020
Locatie
Atelier Mieke de Haan, Gouda. Adres na aanmelding
Aanmelden
Aanmelding vooraf noodzakelijk
E-mailadres
mieke@miekedehaan.nl

Maximum aantal deelnemers: 8

Meld je aan