Activiteit

Dans improvisatie workshop (thema: Extend)

zondag 1 november 2020 , 10:00 - 12:00 uur

Op zondag 01 november vindt er weer een Dans improvisatie workshop plaats. We zijn te gast in de mooie dansstudio's van Dansstudio Gouda en we zullen deze ochtend gaan dansen aan de hand van het thema 'Extend'. Lijnen, lijnenspel, lijnen in het lichaam en doorzetten in de ruimte. Reiken, verlengen, afbuigen. Al deze elementen komen aan bod tijdens deze les.

De workshop start met een goede warming up, het bestuderen van het thema, inspiratie halen uit het thema en dit om zetten in beweging.

Ik werk veel vanuit de dansexpressie methodiek, maar besteed ook aandacht aan lichaamsbewustzijn (houding, balans, alignment) en de moderne dans techniek. Op een speelse manier wordt jij als danser begeleidt in het onderzoeken van nieuwe bewegingen en deze te vinden in zichzelf. Zodoende worden jou, als danser, de tools  aangeboden om steeds vrijer en geïmproviseerd een eigen dans vorm te kunnen geven.

Ervaring met dans is zeker geen vereiste, ieder met affiniteit met dans kan aansluiten.
Voor deze lessen dien je je vooraf aan te melden en te betalen, zodat je verzekerd bent van een plekje.
Dit kan heel makkelijk door een email te sturen naar: info@wendyvandenbogert.nl

In verband met de regelgeving rondom COVID-19 is het aantal plekken beperkt en dien je voorafgaand aan de workshop een gezondheidsverklaring in te vullen, deze onvang je per email. Zo kunnen we de veiligheid en gezondheid van alle deelnemers waarborgen.
Zonder aanmelding en/of ingevulde gezondheidsverklaring kun je helaas niet deelnemen aan de workshop.

 
Praktische info


Tijd:
10:00 tot 12:00. (lesduur 120 minuten)

Locatie:
Dansstudio Gouda, Lethmaetstraat 60, 2802 KC Gouda

Prijs:
18,- euro per les.

 

Locatie
Dansstudio Gouda
Lethmeatstraat 60, Gouda
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 18 jaar
Illustration
 
Deel dit: