Activiteit

Eindelijk weer poppenkast: Bonk!

zaterdag 24 oktober 2020   |   14:00 - 14:45 uur   |   Kleintheater Zwaan
Zwaansgat...

BONK! GAAT NIET DOOR ......
Naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen om het Covid-19 virus beheersbaar te krijgen, hebben wij helaas moeten besluiten om de voorstelling Bonk! op zaterdag 24 oktober niet door te laten gaan. We vinden het heel erg jammer en we hopen je weer te zien wanneer de omstandigheden beter zullen zijn! 

 

GordijnOpzij speelt weer poppenkast in Kleintheater Zwaan! Op zaterdag 24 oktober om 14.00 uur spelen we in Kleintheater Zwaan de grappige en ontroerende voorstelling: Bonk! 
Ken je het verhaal over Bonk? Over Bonk de zeeman? Hij groeide op bij zijn opa en oma. Opa was een echte zeeman en had een grote boot. Oma vertelde mooie verhalen. Het allerliefst had Bonk net zo’n mooie boot als die van opa willen hebben. Maar dat kan niet altijd. Een ontroerend verhaal over vissen, een wenskist, keuzes maken, een vieze zee vol plastic  en natuurlijk met Klodje.

Uiteraard coronaproof:

- er is plaats voor 15 kinderen en 5 volwassenen

- uitsluitend toegang door reserveren via info@gordijnopzij.nl of telefonisch 06 13505655

- kosten per plaats € 6,50 van tevoren te voldoen. Er is geen kassa aanwezig in het theater

Tip: laat 1 volwassene meerdere kinderen uit verschillende huishoudens meenemen of u kunt uw kind na de voorstelling weer ophalen. Onze lieve gastvrouw Paula zal gedurende de voorstelling goed voor de kinderen zorgen.

 

 

Kosten toelichting
€ 6,50 per plaats
Leeftijd
Vanaf 4 jaar
Datum za 24 oktober 2020
Locatie
Kleintheater Zwaan
Zwaansgat 15
2801RH Gouda
Aanmelden
Aanmelding vooraf noodzakelijk
E-mailadres
info@gordijnopzij.nl