Activiteit

Webinar Bos Van Eck Advocaten Mediators

donderdag 8 april 2021 , 15:30 - 16:45 uur

Wij missen u. Maar natuurlijk zijn wij u niet vergeten! Omdat een kennissessie op ons kantoor er niet in zit nodigen wij u graag uit voor een webinar.
Tijdens ons webinar op 8 april bespreken wij met u wat de meest recente arbeidsrechtelijke ontwikkelingen voor uw organisatie betekenen. Daarnaast geven wij u praktische tips waarmee u direct aan de slag kunt. Wij willen onder meer aandacht besteden aan de volgende onderwerpen: Is ontslag makkelijker geworden door de introductie van de i-grond? Moet een werkgever ook een transitievergoeding betalen bij functiewijziging of deeltijdontslag?
Wat zijn de gevolgen van de coronaperikelen voor het arbeidsrecht, bijvoorbeeld als het gaat om thuiswerken, quarantaine, vakantie en dergelijke?
Zijn oproepkrachten de dupe van corona, of is hun rechtspositie misschien toch sterker dan veel mensen denken?
Mag u een oudere werknemer een vergoeding betalen zodat hij eerder met pensioen kan gaan? Hoe voorkomt u dat u over zo’n ontslagvergoeding een eindheffing van 52% betaalt aan de belastingdienst?
Wat zijn de ontwikkelingen ten aanzien van zzp’ers?
Zijn er specifieke vragen die u graag behandeld wilt zien? Laat het ons weten. Hieronder vindt u de praktische gegevens:

Datum:    Donderdag 8 april 2021
Aanvang:    15:30 – 16:45 uur
U kunt zich aanmelden door het sturen van een e-mail naar: info@bosvaneck.nl. Wilt u bij uw opgave de vier onderwerpen aangeven die u het meest aanspreken? Wij nemen dat dan mee bij de voorbereidingen. Als u uw adresgegevens meestuurt hebben wij nog een kleine verrassing voor u in petto.

Graag tot ziens op 8 april 2021!

Met vriendelijke groet,
namens de sectie arbeidsrecht,

mr. Anna van Popering-Kalkman en mr. William van Wijngaarden

Thema Juridisch
Illustration
 
Deel dit: