Activiteit

Festivla: Hangop

zaterdag 19 juni 2021 , 10:00 - 17:00 uur

Op 19 juni kun je op verschillende plekken in Gouda kunstworkshops volgen. Bijvoorbeeld op het gebied van fotografie, of schilderkunst, of animatie. Deze activiteit maakt deel uit van Festivla.

Festivla
Festivla is een uniek cultureel evenement, georganiseerd door mensen met en zonder verstandelijke beperking. Van het verzinnen van namen en titels, tot het helpen in het verspreiden van de communicatie. Van kaartjes scheuren, tot bands helpen uitladen, van het meehelpen in de horeca tot het zelf gedichten schrijven en uiteindelijk het podium pakken. Juist het vermengen, het roeren, maakt Festivla tot wat het moet zijn.

Verschillende onderdelen
Festivla bestaat uit een aantal onderdelen. In mei 2021 was Lettersoep; hierbij zijn gedichten geschreven rond het thema ‘mijn lievelingsplek in Gouda’. Deze gedichten fungeren als inspiratie voor Hangop op 19 juni 2021. Op die dag openen ateliers in Gouda hun deuren om alle Gouwenaars kennis te laten maken met beeldende kunst én met elkaar. Na de zomervakantie volgt nog Stamppot, waarbij bands, singer-songwriters en muzikanten niet alleen hun eigen repertoire spelen maar ook nummers laten horen die geïnspireerd zijn op de gedichten.

Hangop op 19 juni 2021
Op 19 juni kun je voor 5 euro op verschillende plekken een workshop volgen. Er zijn twee rondes: van 10.00 uur tot 13.00 uur en van 14.00 uur tot 17.00 uur. Je kunt kiezen tussen:

  • Schaduwtheater - Anne Dronkers
  • Fotografie - Francis en Monique Frionnet
  • Animatie - Bas den Boer
  • Mixed Media - Judith Sluijter
  • Portretschilderen - Suzan Schuttelaar
  • Pakken vla worden een stad - Lia van Leeuwen

Meer informatie en aanmelden
Wil je meedoen op 19 juni? Kijk dan op festivla.org/hangop. Of neem contact op met de organisatie via meedoen@festivla.org.

Kosten
Gratis
Illustration
 
Deel dit: