Activiteit

Cursus tekenen/schilderen, 5 lessen met individuele begeleiding

elke Donderdag   |   19:30 - 22:00 uur   |   Het GouwePalet

Op donderdagavond 27 mei 2021 start de nieuwe serie lessen van Petra van der Made. Er zijn nog enkele plekken vrij. Petra werkt als autonoom beeldend kunstenaar en studeerde aan de Kunstacademie Haarlem/Leiden en is docent/eigenaar van Petra van der Made-Art-Atelier. Als kunstdocent geeft zij met veel passie en groot succes lessen in haar atelier in Alphen aan den Rijn en bij het GouwePalet in Gouda.

Iedereen wordt door Petra individueel begeleid. Er wordt wel een gezamelijke thema/techniek of opdracht aangereikt, waaraan men kan meedoen, maar dat hoeft niet. Voor de lessen geldt dat de persoonlijke creatieve ontwikkeling en het onder de knie krijgen van de schildertechnieken centraal staan. Dit kan zijn acryl, olie, aquarel of gemende technieken. Je werkt aan een eigen onderwerp afhankelijk van jouw behoefte. Ook als je persoonlijke ondersteuning nodig hebt kan dat. De lessen hebben als uitgangspunt de zoektocht naar je eigen mogelijkheden en de dingen die tekenen en schilderen kunnen bieden en zijn bedoeld voor diegene die graag tekenen en schilderen, maar die nog wat ondersteuning willen. De lessen worden aangeboden per cursusblok van steeds vijf wekelijkse lessen.

Data lessen: 27 mei, 3,10,17 en 24 juni
Kosten: 120,- voor 5 lessen
Maximaal aantal deelnemers:
Locatie: Het GouwePalet, Tekenen en schilderen in een coronaproof atelier. Zie onze website voor meer informatie over de genomen maatregelen.
Meer info en aanmelden: kunst@petravandermade-art.nl

Petra van der Made:
"Naast de inzet van mijn kennis en ervaring werk ik vanuit een groot artistiek gevoel. Ik beheers verschillende materialen, stijlen, zowel op groot formaat als minutieus. Mijn favoriete onderwerp is portret en model. Mijn werk typeert zich door vormvaste krachtige lijnen. Naast het overbrengen van kennis, vind ik de persoonlijke creatieve ontwikkeling en het onder de knie krijgen van de individuele teken/schildertechnieken belangrijk. Doordat mijn lessen op individueel niveau worden gegeven is er alle ruimte voor wat jij persoonlijk wilt maken. Daardoor kan ik de tijd nemen voor jou als cursist en je persoonlijk ondersteunen en uitleg geven."

Kosten toelichting
120,- voor 5 lessen
Doelgroep
Alle volwassenen
Datum do 17 juni 2021
Gestart op
do 27 mei 2021
Eindigt
do 24 juni 2021
Aanmelden
Aanmelding vooraf noodzakelijk