Activiteit

Update - Samen denken en doen - Bridgecursus

vrijdag 5 november 2021 , 13:30 - 16:00 uur

Omdat het project "Samen doen en denken", bedoeld voor 60 plussers om op eigen tempo in een gezellige clubsetting te leren bridgen, begonnen is,  een succes blijkt te zijn en op de dinsdagmiddagen is volgeboekt kunnen we nog een groep starten vanaf 5 november op de vrijdagmiddagen.

In een serie van steeds 12 speelmiddagen leert u in eigen tempo het populaire kaartspel onder leiding van gediplomeerd docente Elsbeth Schoppert. Deelname kost dankzij subsidie van de Gemeente Gouda slechts € 35 per 12 middagen, waarvoor ook de les- en oefenboeken worden verstrekt. Bij voldoende deelname starten de lessen op 5 november van 13.30 tot 16.00 uur in de grote zaal van Biljart en bridgecentrum De Hoog, Nieuwe Gouwe OZ 11b. De ruimte is voorzien van een uitstekend luchtreinigingssysteem, is toegankelijk voor mindervaliden en beschikt over een gezellige bar. Bij het centrum is voldoende parkeerruimte voor auto's en fietsen.

Belangstellenden kunnen voor meer informatie of aanmelding contact opnemen met Elsbethschoppert@gmail.com of 06-27523430.

 

Meld je aan

Illustration
 
Documenten


Maximum aantal deelnemers: 30

Aantal aangemelde deelnemers: 3

Deze mensen komen:
- Willemijn van Oosterom
- Marianne Lint

Meld je aan
Deel dit: