Activiteit
Activiteit

Samen Doen en Denken - bridgecursus

zondag 3 oktober 2021 , 13:30 - 16:00 uur

In oktober start op dinsdag- en vrijdagmiddag de bridgecursus Samen Doen en Denken. Het lesprogramma is speciaal bestemd voor 60 plussers. De organisatie is in handen van Biljart- en Bridgecentrum De Hoog en Bridgekring Ons Genoegen. De gemeente Gouda subsidieert deze activiteit in het kader van haar programma Sportimpulz.  

In een serie van steeds 12 speelmiddagen leren maximaal 30 personen in hun eigen tempo het populaire kaartspel onder leiding van gediplomeerd docente Elsbeth Schoppert. Deelname kost dankzij de subsidie slechts €35 per 12 middagen, waarvoor ook de les- en oefenboeken worden verstrekt. De bridgelessen vinden bij voldoende deelname plaats op dinsdag- en/of vrijdagmiddag  van 13.30 – 16 uur in de grote zaal van Biljart- en Bridgecentrum De Hoog aan de Nieuwe Gouwe OZ 11b. De ruimte is voorzien van een uitstekend luchtreinigingssysteem, is toegankelijk voor mindervaliden en beschikt over een gezellige bar. Bij het centrum is voldoende parkeerruimte voor auto’s en fietsen.

In Nederland spelen ongeveer 300.000 mensen bridge. Iedereen kan het leren. Uit onderzoek is gebleken dat bridgen mensen sociaal actief en mentaal fit houdt. Door bij een club te spelen krijgt men vaak een levendig sociaal netwerk. Gouda telt 12 bridgeclubs, waarbij men zich na deze cursus kan aansluiten. Maar ook thuis wordt in klein verband volop gebridged. En men kan zelfs alleen spelen achter de computer. Tijdens deze gezellige middagen in De Hoog leert Elsbeth Schoppert haar cursisten de kneepjes van het spel.

Belangstellenden kunnen voor meer informatie of aanmelding op de middag naar keuze contact opnemen met elsbethschoppert@gmail.com of bellen met 06-27523430.

Meld je aan

Kosten
Met korting
Aanmelden
Aanmelding vooraf noodzakelijk
Illustration
 
Documenten

Maximum aantal deelnemers: 60

Aantal aangemelde deelnemers: 1

Deze mensen komen:
- Kees Thieme

Meld je aan