Activiteit

Workshop Sieraden Maken met "de verloren was techniek" -C A D E A U T I P-

zondag 12 juni 2022 , 12:30 - 17:00 uur
Illustration

Het unieke aan deze workshop is dat je helemaal zelf een sieraad maakt wat later in zilver, of voor wie wil in goud (niet bij de prijs inbegrepen), wordt gegoten. De workshop wordt gegeven in 2 dagdelen. Het eerste dagdeel ga je een sieraad ontwerpen op papier wat je daarna uit was gaat snijden en vormen. Dit wasmodel gaat naar de gieter die er een mooi afgietsel van maakt. Na twee weken zie ik je weer terug en ga je jouw sieraad afwerken zodat je een mooie shiny ring, hanger of oorbellen mee naar huis kunt nemen. Een sieraad waar je trots op kunt zijn.Tijdens de workshop krijg je uiteraard uitgebreide uitleg over "de verloren was techniek"

Wat kun je nog meer verwachten: een kopje koffie of thee met wat lekkers, een lichte maaltijd met een lekker soepje , drankjes en het tweede dagdeel zullen we afsluiten met een lekker glas wijn/fris en snackies.

Het maximale aantal deelnemers is zes. Je kunt deze workshop natuurlijk alleen doen, maar ook met je vriend, vriendinnen, je moeder, vader of collega's. Met wie je ook komt, het worden gegarandeerd twee hele leuke en leerzame dagen waarbij gezelligheid centraal staat.

Ga je binnenkort trouwen en wil je eens wat anders dan de standaard ringen? Kom dan met je lief deze workshop doen en maak je eigen persoonlijke, unieke ringen!
Voor info en een prijsopgaaf kun je me altijd een mail sturen. Ik neem dan graag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Voor uitgebreide info, prijzen en aanmelden klik hier

Ik zie je graag in mijn atelier!

Galerie - Edelsmederij Jackie's

Kosten toelichting
€ 185,00 voor twee dagdelen, incl. thee/koffie met wat lekkers, lunch, hapjes en drankjes.
Doelgroep
Alle volwassenen
Illustration
Ring, tegen meer kosten, gegoten in eigen goud is ook een mogelijkheid.

Maximum aantal deelnemers: 6
Deel dit: