Activiteit

Word verliefd op GOUDasfalt

zondag 13 februari 2022 , 11:00 - 17:00 uur
Illustration

Steek zondag 13 februari de IJssel over en laat je hart veroveren op GOUDasfalt. Deze dag staat de creatieve broedplaats in het teken van de liefde. Liefde gaat hier onder andere door de maag met hartvormige glutenvrije brownies, witte chocomelk met roze slagroom en ter plekken gebrouwen biertje. Laat een echte dichter voor jouw (geheime) liefde een persoonlijk liefdesgedicht typen, koop stiekem een origineel handgemaakt cadeau voor je Valentijn of warm je hart bij een van de vuurtjes. 

♥ LOKALE & DUURZAME CADEAUS 

Op GOUDasfalt vind je verschillende kleine ondernemers waar je speciaal op deze dag terecht kunt voor lieve duurzame cadeaus. Wat dacht je van een liefdes(arm)band van versleten fietsbanden van Vuigmakers, hartjes van klei uit de IJssel bij Kleiwerkplaats Witheet of unieke borrelplankjes gemaakt door de cliënten van ASVZ van lokaal resthout van Depot24. Voor wie verliefd is op onze stad is er deze dag ook eerlijke kleding van Goudsch Goed. En er is kunst, van Jan Mostert en de net op GOUDasfalt neergestreken Stellan Aanhane. Last, maar zeker niet least kun je bij wievanZoetHout je vintage hart ophalen. 

♥ LIEFDE GAAT DOOR DE MAAG 

Er is heel veel lekkers! Geniet van hartvormige frambozen brownies van Tante Sannie, of andere glutenvrije heerlijkheden. Of zie de lokale bierbrouwers van Brouwerij1923 in actie terwijl jij hun speciale biertjes proeft. Voor witte chocomelk met roze slagroom kun je terecht bij 14theRoad, waar ze nog veel meer te smullen hebben.

♥EEN LIEFDESGEDICHT OP MAAT

Hoe bijzonder! In de blauwe loods vind je tussen 14:00 en 16:30 Goudse dichter Chris Bellekom. Hij schrijft van achter een typemachine van wievanZoetHout speciaal voor jou of je (geheime) liefde een liefdesgedicht op maat.

♥ KIDS FUN & RUN

Kinderen kunnen naar hartenlust spelletjes spelen bij Scouting Jan van Hoof of lekker meerennen met de Hartjes KidsRun over het iconische terrein. Verzamelen om 11:30 en aan het eind ontvang je een mooie oorkonde. Aanmelden kan via info@goudasport.nl en kost €3,-. 

♥ HARTVERWARMEND 

Verspreid over het GOUDasfalt klinken er romantische hits en staan er vuurkorven om ook zo je hart te verwarmen. Kortom, we dompelen ons onder in een sfeer van liefde en verbinding nu het weer kan. En dat natuurlijk allemaal Corona-proof, want ruimte is er genoeg!

♥ BEREIKBAARHEID 

Kom vooral op de fiets of steek met het pontje Gein de IJssel over (€1,- pp op de pont kun je pinnen). Kom je toch met de auto, er zijn een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar op het terrein.

Kosten
Gratis
Deel dit: