Activiteit

Huiskamerconcerten Gouda: Roufaida + Sophia

donderdag 21 april 2022 , 19:00 - 22:00 uur
Illustration

Donderdag 21 april organiseren we een huiskamerconcert! Deze keer met Roufaida en Sophia. Door de intieme setting zitten de muzikanten en het publiek praktisch bij elkaar op schoot en kan niemand zich verschuilen achter een microfoon of in een donkere zaal.
Iedereen is welkom vanaf 19:00 en de eerste act begint om 20:00. Entree kost 12,50 euro.
De capaciteit is minimaal en hierdoor is reserveren verplicht via mgkamphuis@gmail.com. Na aanmelden sta je op de gastenlijst en krijg je tevens het adres toegestuurd. We hebben trouwens drie katten, dus hoop niet dat je een allergie hebt.

► Roufaida
In haar muziek weerklinkt de Noord-Afrikaanse diaspora. Verwacht ingetogen indie pop met gitaar, guembri, vintage Riffijnse cassette samples en beats. Ze zingt kordaat, maar kwetsbaar in het Engels, Arabisch en Riffijns. Op het podium creëert ze haar toegankelijke en intrigerende muziek helemaal alleen, om de luisteraar heel dichtbij te laten komen.

► Sophia
Een eigenzinnig talent, voor de lange termijn. Moeiteloos balancerend op het muzikale koord tussen pop en R&B, toont Sophia haar talent op een zelfverzekerde en volwassen manier die een lange muzikale carrière suggereert. Maar de jonge zangeres is nog maar net afgestudeerd aan het Rotterdams Conservatorium. Sophia's geluid is eclectisch, origineel en uniek.

Locatie
IJssellaan
Kosten toelichting
12,50
Doelgroep
Alle volwassenen
omschrijving doelgroep Muziekliefhebbers
Deel dit: