Activiteit

Klankenconcerten in Gouda

vrijdag 3 juni 2022 , 19:30 - 21:00 uur
Illustration

Klankenconcerten in Gouda

Hoe heerlijk is het om het weekend lekker ontspannen te kunnen beginnen?

De lange slepende klanken van de schalen zijn prachtig om  naar te luisterenen; iedere keer vermengen de klanken zich met elkaar en vormen weer nieuwe klanken. Deze avond hoef je helemaal niets te doen, te weten of te kunnen. Dit is een avond om te genieten! Lekker liggend op je matras kun je de klanken als een douche over- en door je heen laten stromen. We lopen met de schalen door de ruimte zodat je deze van heel dichtbij kunt meemaken. De lang aanhoudende klanken doen je gedachten vertragen en trillen als een subtiele massage de weefsels in je lichaam los. De metalen schalen worden afgewisseld door de heldere kristallen schalen en de gong.

Om deze afonden mee te maken, is reserveren wel belangrijk:  we leggen voor ieder gereinigde matrassen klaar en zorgen dat er voldoende ruimte is om ontspannen te kunnen liggen. Neem zelf een dekentje en of kussentje mee om het af te maken!

We spelen op 27 mei, 3 juni, 17 juni en 24 juni. van 19.30 uur tot 21.00 uur. Opgave via de mail is noodzakelijk: via de mail: stella@sterontplooiing.nl

Locatie
de Verdieping; Thorbeckelaan 5 te Gouda
ca 10 min. vanaf het station.
Kosten
Met korting
Kosten toelichting
prijs betreft €. 25,00 voor leden van de Vierstroom €. 22,50
Leeftijd
Vanaf 10 jaar
Thema Gezondheid, Muziek / zang / dans, gedachten vertragen; je lichaam ontspant
omschrijving doelgroep Mijn ruimte bevind zich op de 2e etage: helaas heeft het gebouw geen lift.
Deel dit: