Activiteit

No-Jump Volleybal clinic bij "Iedereen kan meedoen!"

zaterdag 11 juni 2022 , 15:30 - 16:30 uur
Illustration

No-Jump Volleybal
De naam zegt het al, dit is volleyballen waarbij niet gesprongen mag worden. No-Jump Volleybal is daarom geschikt voor wie nog graag wil volleyballen, maar niet meer wil of kan springen vanwege lichamelijke klachten, bijvoorbeeld in rug, heupen, knieën of enkels.

Spelregels
Alle volleybalspelregels zijn nog van toepassing, met als extra voorwaarde dat je met twee voeten op de grond moet staan als je de bal speelt.
Het net hangt daarom iets lager, namelijk 2,20 meter voor heren, of 2,10 meter voor dames. De veldgrootte is nog steeds 9 x 9 meter voor ervaren spelers, of 9 x 7 meter voor minder ervaren spelers. Verder mag de bal niet met de voet(en) gespeeld worden.

Bij VollinGo
No-Jump Volleybal is nog heel nieuw en wordt nog niet op veel plaatsen gespeeld. Deze clinic bij 'Iedereen kan meedoen!' is voor velen een eerste kennismaking. In seizoen 2022-2023 wil volleybalclub VollinGo graag No-Jump Volleybal aanbieden. We zoeken hiervoor enthousiaste
spelers die bijvoorbeeld 1 keer per week, of enkele keren per maand hiervoor samen willen komen bij ons in de sporthal De Zebra. Als dit je leuk lijkt, meld je dan aan via no-jump@vollingo.nl.

Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 16 jaar
omschrijving doelgroep Deze clinic is in het kader van "Iedereen kan meedoen!" door Sport.Gouda. Bewegen is gezond voor iedereen, maar niet voor iedereen vanzelfsprekend. Heb je een beperking, of wil je juist ervaren hoe het is om te sporten met een beperking? Kom dan meedoen aan diverse activiteiten, zoals deze No-Jump Volleybalclinic. Gezelligheid en gezamenlijk meedoen staan voorop!

Illustration
No-Jump Volleybal bij VollinGo
Documenten

Deel dit: