Activiteit

Ontspan-dag Actief & passief ontspannen

zondag 26 juni 2022 , 9:45 - 17:00 uur
Illustration

Klaar voor een ontspannen way of life?
Ontdek hoe je meer ontspannen leeft en toekomt aan wat voor jou écht belangrijk is.
Je leeft (weer) energiek vanuit vertrouwen en rust.

Voor wie is deze ontspan-dag?
Deze ontspan-dag is perfect voor jou als je een doener bent, die continu AAN staat, waarbij het niet lukt te ontspannen.

Ja! ik ben erbij>> Koop je ticket hier 

Dit brengt deze dag je:
    Je begrijpt waarom het niet lukt te ontspannen
    Je ervaart welke manieren van ontspannen bij jou passen
    Je oefent met actief en passief ontspannen
    Je ontdekt hoe je rust, ruimte en moeiteloosheid in je leven brengt
    Je leert hoe je ontspannen integreert in je leven

Zo ziet het programma eruit:
    Begrijpen
    Bewegen
    Ruimte maken
    Onderzoeken
    Lunch & zelf oefenen met moeiteloosheid
    Creëren
    Passief ontspannen
    Afronden

> De maximale groepsgrootte is 12 personen zodat er ook alle ruimte is voor individuele coaching en begeleiding. <

De Ontspan-coaches

Emmy de Koning Als creatief transpersoonlijk coach heeft Emmy, naast haar sterke intuïtie, een scala van tools - van creatief tot systemisch - om jou bij je essentie te brengen.

Eylem Tas Als yoga- en ademdocente nodigt Eylem je uit ruimte te maken voor jezelf via stretches, ademhaling en visualisatie.

Saskia Burgerhout Als transpersoonlijk coach en veranderconsultant weet Saskia jou van A naar B te brengen. Van doen naar zijn. Van AAN naar ontspannen.

Begeleiding na deze dag
Je gaat gegarandeerd ontspannen, opgeladen en geïnspireerd naar huis.
Maar dat is nog niet alles …

Na afloop ontvang je een e-book met alle behandelde theorie, oefeningen voor thuis en tips, zodat je het geleerde echt kunt integreren in je dagelijkse leven. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat je maximaal 30% onthoudt, van wat je de dag ervoor leerde. Handig om na de ontspan-dag alles rustig door te lezen en verder te gaan met ontspannen integreren in je leven.

Ook belt Saskia  je in de week na de ontspan-dag om te sparren. Hoe heb je het ervaren, wat ga je anders doen, heb je verdiepingsvragen of behoefte aan tips? Tijdens dit gesprek krijg je alle ruimte voor je ervaringen en vragen.

Ja! ik ben erbij>> Koop je ticket hier 

Reviews:

"De Ontspan-dag was echt een cadeau voor mezelf. Gevarieerd programma met professionele veelzijdige coaches en een heerlijke lunch. Aan het einde van de dag ging ik met een grote glimlach en geheel ontspannen lichaam en geest naar huis. Het is heel prettig dat je deze dag met een leuke groep ervaart en dat er ook oog en tijd zijn voor het individu." - Annemarie

"Ik kijk echt terug op een hele fijne dag. Een investering in mezelf, ik heb mezelf uitgedaagd en nieuwe dingen geleerd. Ik voelde me de avond en ook de dagen erna zo rustig en ontspannen. Ook veel rustiger in mijn hoofd en minder streng voor mezelf." -    Elisa

"Nogmaals mega dank voor deze bijzondere dag!!! Het voelde als een warm bad! En verder heb ik nog een prachtige herinnering door mijn creatie, hij staat nu nog in de woonkamer en iedere keer als ik er naar kijk word ik blij!" -    Anna

WARNING: deze dag heeft ook positief effect op je huisgenoten, buurtgenoten en collega’s

Ja! ik ben erbij>> Koop je ticket hier 

Meld je aan

Doelgroep
Alle volwassenen
Thema Gezondheid
omschrijving doelgroep De Ontspan-dag is echt iets voor jou als je een typische doener bent: * die continu AAN staat * nog even deze actie en die doet, voor je rust neemt * zittend op de bank je gedachten niet stil krijgt omdat je alweer met de activiteiten van morgen bezig bent * die weet wat er mis kan gaan als je niet ontspant
Documenten


Maximum aantal deelnemers: 12

Meld je aan
Deel dit: