Activiteit

Volle Maan Vuurritueel

vrijdag 7 oktober 2022 , 19:30 - 22:00 uur
Illustration

Op vrijdag 7 oktober zullen Ellen (Chyltys Kam) en Mari (Sailikmaa Kam) een vuurritueel begeleiden in de traditioneel sjamanistische lijn van Spirit of Wolf. Dit zal plaatsvinden op een buitenlocatie in Gouderak. Tijdens dit vuurritueel treden de sjamanen in contact met de geesten en zullen healing en zegening aan de deelnemers geven. Het is een mooie gelegenheid om te verbinden met de andere deelnemers en je persoonlijke helpende geesten en voorouders.

🌸 Tijd: 20.00 (inloop 19.30) tot ong. 22.00.

🌸 Meenemen: 

- voedseloffers voor de voorouders. Een lijst met traditionele Nederlandse gerechten die geschikt zijn als offer wordt bij aanmelding toegestuurd. Wanneer je voorouders niet uit Nederland komen, kan je uiteraard een gerecht uit hun land van herkomst gebruiken. Let op: vlees is niet toegestaan als offer!

- drum of ratel wanneer je die hebt. Leendrums zijn beschikbaar.

🌸 Vergoeding: donatiebasis, minimaal 15 euro. Laag inkomen? Neem contact op, er valt altijd iets te regelen.

🌸 Locatie: landelijke locatie in Gouderak. Exacte adres wordt bij aanmelding gegeven. 

🌸 Aanmelden kan via sailikmaa.kam@gmail.com of info@veenheks.nl. Alcohol, drugs en plantmiddelen zijn niet toegestaan. Er is een beperkt aantal plekken, dus wacht niet te lang met aanmelden.

Ervaring met sjamanisme is niet nodig. We zullen voorafgaand aan het ritueel uitleg geven over het ritueel en Spirit of Wolf. Kijk voor meer informatie over onze traditie en rituelen ook op www.spiritofwolf.net 

Locatie
Middelblok, Gouderak (exacte locatie volgt na aanmelding via de mail)
Kosten
Met korting
Kosten toelichting
Op donatiebasis, minimaal 15 euro
omschrijving doelgroep Volwassenen, kinderen, families
Illustration
 
Deel dit: