Activiteit

Op Volle Kracht

zaterdag 8 oktober 2022 , 20:00 - 21:30 uur
Illustration

Op zaterdag 8 oktober speelt Femke Vernij een try-out van haar knettergekke, energieke en muzikale cabaretvoorstelling OP VOLLE KRACHT in Kleintheater Zwaan. Femke is bekend van de Meiden van LOS, staat al 17 jaar in de theaters, maar nog nooit heeft u zo dichtbij kunnen zitten!

In OP VOLLE KRACHT gaat Femke Vernij de strijd aan met de grillen van Moeder Aarde. Want als je leven in een storm belandt, ga dan OP VOLLE KRACHT vooruit; in drama liggen kansen, in drama ligt de vooruitgang. Pak het drama!

OP VOLLE KRACHT is de solovoorstelling van Femke Vernij waarin, opgezweept door weer en wind, een hartstochtelijke ode wordt gebracht aan de stem “puur zang”, leven en dood elkaar proberen te beminnen, borsten niet meer zijn wat ze waren, citaten je helpen de realiteit te begrijpen en onnodige ballast overboord gaat. 

Een eigentijds (on)zinnige, verrassend, kwetsbare, fysiek stoere, intelligente cabaretvoorstelling vol verwarring, bizar confronterende verhalen en een pakkend eenvoudige muzikale diversiteit. Met als doel; inspireren voordat het te laat is..! 

En dit alles dan weer geïnspireerd op een moeder die door fysieke klachten totaal iets anders ging doen in haar leven…

Kosten toelichting
15,-
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 14 jaar

Illustration
 
Deel dit: