Activiteit

Hoofdpersonen

zaterdag 10 december 2022 , 13:00 - 16:00 uur
Illustration

De bibliotheek Gouda en Libertum, interactief museum voor vrede en vrijheid, organiseren een serie bijzondere ontmoetingen tussen vertellers en luisteraars: Hoofdpersonen.

In een een-op-eengesprek vertelt de Hoofdpersoon – een Gouwenaar of iemand met een band met Gouda – aan de hand van een foto of voorwerp zijn verhaal aan een luisteraar. Dat kan een verhaal zijn over een belangrijke periode of gebeurtenis in zijn leven. Maar ook een verhaal dat anderen aan het denken zet of raakt. Of simpelweg blij maakt.

Kom luisteren!
De eerste ontmoetingen zijn op zaterdagmiddag 10 december 2022  tussen 13.00 uur en 15.00 uur in de Jeugdwerkplaats in de Chocoladefabriek. Daar zitten verschillende Hoofdpersonen klaar om te vertellen. Bijvoorbeeld Ramon, die geïnspireerd wordt door de bijen. Welke Hoofdpersoon wil jíj ontmoeten? Schuif aan, luister naar zijn verhaal en stel je vragen.

Eén gesprek duurt 20 minuten. Daarna kun je weer een andere Hoofdpersoon ontmoeten, als je wilt. Zo leer je mensen kennen die je anders nooit was tegengekomen. Aan het eind van de middag ga je naar huis met een hoofd vol verhalen. Een ervaring en nieuwe inzichten rijker!

Deel dit: