Activiteit

Speciale editie: cacao ceremonie en de helende adem

zaterdag 28 januari 2023 , 18:30 - 22:30 uur
Illustration

De combinatie van de cacao en de ademhaling opent het hart en brengt je nog dieoer bij jezelf.

Deze editie is anders dan jullie van ons gewend zijn. Want het zijn maar liefst 2 ceremonies in 1. Een cacao ceremonie van Innerlijke Wijsheid gecombineerd met een ademcirkel van Ademcentrum Het Groene Hart.

Ja dit betekend dat de ticketprijs iets hoger is, al hebben we deze zo laag mogelijk gehouden. Het evenement duurt ruim een uur langer en wordt door 4 professionals begeleid, waardoor je nog dieper het zelfonderzoek in kunt gaan.

De ceremonie wordt ingeleid door Anne Pijnenburg en Erwin de Boer. De eerste helft van de ceremonie kom je in beweging zo maak je contact met je lijf. Na het ceremonieel nuttigen van de cacao gaan we over in de intuïtief geleide meditatie. En onderzoeken wat liefde en heling nodig heeft.

Deze editie zijn Frans Bouwmeester en Laura Ferrarini van Ademcentrum Het Groene Hart aanwezig om in het tweede deel de helende adem te begeleiden. En samen met de andere spaceholders (begeleiders) waaronder Erwin en Anne aanwezig je te begeleiden in jouw proces. Hierna sluiten we samen in rust de ceremonie af.

Praktische informatie:

- Locatie: Gouda, Het Vijfde Huis, Jac. P. Thijsselaan 45.

- Inloop start om 18:30, de ceremonie om 19:00.

- Prijs voor deelname: €50,- (early bird €45)

- Kom met een nuchtere maag.

- Vermijd gebruik van stimulerende middelen (ook koffie) vooraf.

- Trek gemakkelijke kleding aan. Verschillende laagjes voor warm en koud.

- Gebruik je medicijnen zoals antidepressiva of heb je hartproblemen of epilepsie, meld dit dan aub vooraf.

 

Voor vragen neem contact op met Anne Pijnenburg (0652194922 / Anne_pijnenburg@hotmail.com) en vragen over het ademgedeelte Laura Ferrarini (06-46205630)

Kosten toelichting
50
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 20 jaar
Thema Gezondheid, Ontspanning
omschrijving doelgroep Voor iedereen die een heerlijke ontspannende verdiepende avond voor zichzelf wil, net even anders dan anders...
Deel dit: