Nieuw bericht

Concerten bij Cox Pianoservice

geplaatst op 24 februari 2017, 15:09 uur, door Cox Pianoservice

Een grote showroom met een goede akoestiek, een vleugel van topkwaliteit (twee kan ook) en een enthousiast publiek van kenners: ziedaar de entourage waarin studenten van het Koninklijk Conservatorium in Den Haag bij ons kunnen spelen. We organiseren deze concerten vier of vijf keer per jaar – dat doen we al sinds we in 2002 ons pand aan de Meridiaan hebben betrokken. Drie jaar geleden hebben we een nieuwe grote showroom, tegenover onze werkplaats, die veel ruimer is en een mooie akoestiek heeft.
De meeste concerten organiseren we in de serie ‘Laat u verrassen door aanstaande professionals’. Studenten van het Conservatorium in Den Haag (tot 2012 van het Rotterdams Conservatorium) spelen bijvoorbeeld stukken voor hun examen en onze klanten kunnen genieten van een avondje kamermuziek van hoog niveau.
Het is niet alleen klassieke muziek wat aan bod komt, één keer per jaar spelen studenten van de afdeling Jazz. De pianisten vormen vaak combi’s met bijvoorbeeld viool, cello of saxofoon. Ze spelen op vleugels van topmerken Grotrian-Steinweg, Bechtstein, Yamaha en Kawai en sinds we onze nieuwe showroom hebben een fantastische Rönisch 1.86 vleugel. 

Wilt u meer informatie over onze concerten? Klik dan hier 

3 foto's
Op 23 februari voor de 2e keer een geweldig concert van het Camus Trio. Prachtig!
Op 1 december j.l. Vivienne ChiLao en Claudio Jr. de Rosa
Het Camus Trio op 22 september j.l.