Nieuw bericht

Informatiemarkt zonnepanelen 26 juni Energie Coöperatie Gouda, met grote collectieve wijkacties

geplaatst op 11 juni 17, 21:24 uur, door Energie Coöperatie Gouda

Op maandagavond 26 juni organiseren de gemeente Gouda, de Energie Coöperatie Gouda, bewonersorganisatie/wijkteam Plaswijck en verschillende deskundige partijen een open informatiemarkt over zonnepanelen.

Er zijn verschillende korte presentaties en bij de stands is alle informatie te krijgen. Te zien zijn verschillende typen zonnepanelen en er is info over het huren van zonnepanelen. Er is uitgebreide voorlichting over zonnepanelen, omvormer(s), kabels en het montagesysteem, zo ook over service en onderhoudscontracten.

Uiteraard is een vervolgafspraak te maken voor een advies op maat, inclusief gratis dakscan. Maar …. men kan ook inschrijven voor de collectieve wijkacties zonnepanelen. Dat kan per wijk, buurt en straat.

Met een grote collectieve wijkactie in Bloemendaal, Plaswijck en Gouda Noord willen we als bewonerscoöperatie zorgen voor lagere aanschafkosten, meer groene energie en lagere energie-rekeningen.

Het is een doorlopende informatiemarkt, ieder is welkom tussen 19.30 uur en 21.30 uur. De datum is maandagavond 26 juni, de locatie zorgcentrum de Prinsenhof (bij de Burgemeester van Reenensingel / Calslaan). Adresgegevens: zorgcentrum de Prinsenhof, Anna van Meertenstraat 10, 2804 TL Gouda. Tijdens de informatiemarkt zijn consumpties verkrijgbaar.

foto's


Nog geen reacties