Nieuw bericht

Verbindingsdag Wijkcentrum Jan Ligthart

geplaatst op 9 oktober 17, 08:38 uur, door Wijkcentrum Jan Ligthart

Op zaterdag 14 oktober is er in wijkcentrum Jan Ligthart aan de Snoystraat 2 in Gouda van 11.00 tot 15.00 uur een verbindingsdag voor wijkbewoners. Er zijn allerlei activiteiten en de organisaties die actief zijn in gebied Gouda-West presenteren zich. 

Voor kinderen is er een springkussen, schminken, creatieve activiteiten en cake versieren. Verder kan men enveloppen trekken en er is om 11.30 en 13.30 uur een bingo. Er zijn leuke prijzen te winnen die  gesponsord zijn door verschillende winkeliers in Korte Akkeren. Er is een doorlopende fotopresentatie met unieke en  historische foto’s van Gouda  vanaf 1900. De entree is gratis, 1e kop koffie of thee kost € 0,50, daarna is het gratis.

Centraal op deze dag staat hoe ieder op eigen kracht, maar samen in de wijk en of vanuit het eigen netwerk kan werken aan de leefbaarheid in de wijk. Iedereen is van harte welkom.

De dag wordt georganiseerd door het Wijkteam, Gemiva-SVG Groep, buurthuis de Speelwinkel en  Mozaiek Wonen.

In gebied zijn verschillende organisaties en vrijwilligers actief op het gebied van gezondheid, bewegen, voeding en cultuur. Deze organisaties presenteren zich.