Nieuw bericht

Crowdfund je ticket voor Riverdale Festival

geplaatst op 4 december 17, 23:11 uur, door Stichting Riverdale Festival

Gouda! Het gaat eindelijk gebeuren. Het eerste dancefestival (18+) op Goudasfalt waarvan de bezoekers zullen zeggen: ‘Zie je! Het kan wel in Gouda’. Op zaterdag 26 mei zal het festival gaan plaatsvinden én wij hebben jouw hulp nodig om het op te richten. Help mee aan een jeugdiger en levendiger Gouda voor jongeren en crowdfund je ticket voor €15,-!

Waarom een dancefestival in Gouda?
Gouda en omstreken telt maar liefst 15.000 millennials tussen de leeftijd van 18 tot en met 30 jaar. Een zeer grote groep die tevens erg aanstekelijk is voor allerlei diverse leisure-activiteiten, specifiek met name voor het uitgaansleven. Helaas wordt er op dit gebied zeer weinig aangeboden voor deze grote groep jonge Gouwenaren. Wij, en velen anderen, vinden dat hier verandering in moet en kan komen. Wij vinden dat onze doelgroep het verdiend om gehoord te worden en dat er verandering moet komen in het kleine aanbod van het Goudse uitgaanscircuit.

Wij zijn van mening dat de jongeren uit onze regio er weinig vertrouwen in hebben dat zij worden gehoord. Hierdoor voelen zij zich verplicht uit te gaan in de grote, nabije steden omdat zij daar wel hetgeen krijgen wat zij verlangen. Wij willen één groot evenement voor hen allemaal organiseren en laten zien dat er wel degelijk goed entertainment kan worden verzorgd voor jongeren uit Gouda en omstreken. Ons streven is om alle bezoekers na afloop het gevoel mee te geven dat zij allen hebben bijgedragen aan de gezelligheid en het succes van het festival.


Wie zijn wij?
Wij zijn Jos Uitterhaegen en Gerben Roskam en zijn beide afkomstig uit Gouda. Wij delen een passie voor (elektronische) muziek en het organiseren van kwalitatief sterke (dance-)evenementen. Met het organiseren van vele evenementen in lokale uitgaansgelegenheden So What!, StudioGonz en Woodies en het coördineren van Popronde Gouda in het verleden en heden, zijn wij geen onbekende met het Goudse uitgaansleven. Alle evenementen die wij organiseren zijn er op gericht om Gouda bruisender te maken, echter hebben wij het gevoel dat dit nog niet genoeg is. Wij vroegen onszelf af wat er nou echt mist in Gouda en kwamen hierbij al snel op het antwoord; een dancefestival. Groot in omvang en kwalitatief in uitstraling in productie. Nu, een half jaar na het starten van dit project, gaat het dan eindelijk gebeuren. Riverdale Festival is feit maar we hebben jouw steun nodig om het waar te maken.

Crowdfund je ticket!
Om het festival te realiseren moeten wij natuurlijk de kosten voor de productie, de marketing, het programma en de horeca kunnen dekken. Maar het allerbelangrijkste is dat we een vol festivalterrein hebben. Help Riverdale Festival te realiseren en crowdfund je ticket voor €15,-!

Stichting Riverdale Festival
http://www.riverdalefestival.nl