Nieuw bericht

Tot en met 30 juni 2018 kun je je aanmelden voor de Goudse Hartstocht

geplaatst op 12 april 18, 21:05 uur, door Miranda van Elswijk

In de Goudse Hartstocht delen stadsgenoten hun passies tijdens verrassende ontmoetingen. In een serie van drie avonden fiets je in een groep van zeven personen van plek naar plek door Gouda. Op één van de drie avonden ben je één keer gastheer/-vrouw voor je eigen groep. Als ontvanger presenteer je je hobby of passie aan je groep.

Gestart in 2010
De Goudse Hartstocht is een initiatief van Gouwenaars Maaike Hoonhout en Heleen van Praag. Zij startten de Goudse Hartstocht in 2010 vanuit Gouda Bruist. De editie van 2018 wordt georganiseerd door Miranda van Elswijk, Anita Ootjers en Ingrid Verkleij. De afgelopen jaren hebben tientallen mensen tijdens de Goudse Hartstocht verteld over hun passie. Van het repareren van motoren tot het houden van bijen en van het spelen van bordspellen tot fotograferen. In principe vertellen de deelnemers in hun eigen huis over hun hobby, maar er zijn ook mensen die hun groepje hebben meegetroond naar hun atelier, moestuin of werkplek.

Aanmelden voor 2018
In 2018 is de Goudse Hartstocht op de donderdagen 20 september, 18 oktober en 15 november. Wil je stadsgenoten vertellen over jouw passie en horen over die van anderen? Meld je dan voor 30 juni 2018 aan via dit formulier. Kijk voor meer informatie op www.goudsehartstocht.nl, www.facebook.com/goudse.hartstocht en https://twitter.com/GoudseHart. Ook kun je contact opnemen met de organisatie via goudsehartstocht@gmail.com.

Foto