Nieuw bericht

Inloggen bij Gouda Bruist, en ander sitenieuws

geplaatst op 3 oktober 2015, 18:39 uur, door Webteam Gouda Bruist

Was je al lid van Gouda Bruist, maar lukt het niet om in te loggen op deze nieuwe site?

Je kunt het op twee manieren doen:

- Log in via je Facebook account, dan heb je geen (extra) wachtwoord nodig.

- Klik rechtsboven op aanmelden of ga naar de inlog pagina http://goudabruist.nl/web/login.vm en vraag zelf een mail aan waarmee je je nieuwe wachtwoord aan kunt maken. 

Een profiel is nadrukkelijk voor personen bedoeld

Dus voor echte, herkenbare mensen met een profielfoto en een voor- en achternaam. Misschien heb je ooit een profiel aangemaakt voor jouw vereniging. Dan vragen we je nu om het profiel persoonlijk te maken, en je vereniging bij ‘partijen’ te plaatsen.

Kom je er niet helemaal uit met je profiel?

Loop je ergens tegenaan bij het maken van een partij of het bijwerken van je groep of blog? Dan kun je op woensdagavond 7 oktober langs komen bij of bellen met Heleen en Loes. Je vindt ons tussen 19.00 en 21.00 uur in de Chocoladefabriek. In de aangegeven uren kun je bellen met Heleen van Praag 06 - 2318 0873 of met Loes Vork 06 - 1947 3050.

Daarbuiten kun je je vragen per mail info@goudabruist.nl of via Facebook stellen. We gebruiken Facebook ook voor het publiceren van onze antwoorden op vragen die veel gesteld worden.

Wat gebeurt er met de groepen?

Als je beheerder bent van een groep dan is het goed om te weten dat de meeste groepen nu 'projecten' heten, en sommige 'partijen' zijn geworden. Niet alle groepsinformatie kon worden verplaatst. De leden, de informatie en het prikbord zijn overgenomen. Het discussieforum echter niet, en ook niet de eventueel aangemaakte pagina’s en het tekstvak. Als daarin toch belangrijke informatie staat die je wilt behouden, dan kun je die handmatig kopiëren vanaf de oude site en een passend plekje geven op de nieuwe site. Speciaal voor dit doel kun je de oude site voorlopig nog bereiken via goudabruist.ning.com (vanaf het moment dat de nieuwe site is gepubliceerd).

Wat gebeurt er met de blogs?

De blogs vind je voortaan bij Berichten. Maar de afbeeldingen zijn niet automatisch overgenomen. Enkele van de meest recente blogs hebben we al handmatig voorzien van afbeeldingen. Maar voor de oude blogs vragen we de bloggers om dat zelf te doen, voor zover zij dit nodig vinden.

Wat gebeurt er met de oude site?

De oude site blijft op een andere plek voorlopig bereikbaar om toegang te bieden tot informatie die niet is overgenomen. Vanaf het moment dat de nieuwe site is gepubliceerd, vind je de oude via goudabruist.ning.com.

Linkjes en nieuwsbrief

Linkjes naar specifieke pagina's op de oude site zullen vanaf morgen landen op de homepage van de nieuwe website. Ook de nieuwsbrief (update) gaat veranderen: deze wordt straks automatisch aangemaakt en wekelijks verzonden naar alle leden.

Hoe gaat het verder?

Dit is fase 1: de start met de nieuwe site. We zullen het wel even druk hebben met het bijwerken van onze profielen, het aanvullen en actualiseren van de overgenomen informatie en het vinden van de weg. Daarna voegen we stap voor stap nieuwe functionaliteiten toe. Verbindingen tussen mensen, organisaties en initiatieven kunnen straks nóg gemakkelijker worden gelegd!

Hartelijke groet namens het Bruisteam!

Loes

Foto