Vacature/hulpvraag

In de wijk Ouwe Gouwe zoekt KWF Kankerbestrijding een nieuw wijkhoofd: iets voor jou?

Geplaatst op 13 mei 2016, 18:38 uur

In de wijk Ouwe Gouwe (gebied rond de Thorbeckelaan) is KWF Gouda op zoek naar een nieuw wijkhoofd. Wie draagt KWF een warm hart toe, en vindt het leuk om in de 1e week van september de organisatie van de collecte op zich te nemen en een inspanning te leveren ten bate van dit goede doel? Je tijdsinvestering is beperkt en het is goed in te plannen. Bovendien is het leuk en bevredigend om te doen.

Elk jaar wordt in Nederland de collecte voor KWF Kankerbestrijding georganiseerd. Ook in Gouda gaan honderden mensen langs de deuren. Gouda is verdeeld in 18 wijken, en aan het hoofd van elke wijk staat een wijkhoofd. Zij of hij onderhoudt het contact met collectanten, verdeelt de bussen en zorgt dat alle straten gelopen worden.Twee keer per jaar woont het wijkhoofd de vergadering van de afdeling Gouda bij. Nu zijn we op zoek naar iemand om ons team te versterken.

Meer weten over het werk van een wijkhoofd? Bekijk het filmpje Wat doet een wijkhoofd? Of bezoek de stand van KWF tijdens de promomarkt op 21 mei (Kleiweg, ter hoogte van ICI Paris). Je kunt je ook direct aanmelden via de site van KWF of door een mailtje naar Martine Vecht: martine@bien-etre.nl. We zouden blij zijn met je hulp!

Ingangsdatum
De collecte is van 5 t/m 10 september. Voor die tijd word je natuurlijk ingewerkt.
herhalend
elke week
Beloning
onze waardering en grote dank!
Deel dit:
Vraag gesteld door