Te koop gevraagd, Te huur gevraagd, Te leen gevraagd, Te ruil gevraagd, Gratis gevraagd

Locatie gezocht voor vuurrituelen

Illustration
Beschrijving

Locatie gezocht voor vuurrituelen 

Ik ben sjamanistisch beoefenaar in een klassieke traditie en houd zeer regelmatig (rondom elke nieuwe en volle maan) vuurrituelen. Deze helende en verbindende rituelen houd ik veelal met een kleine groep deelnemers, soms alleen of met een cliënt. Daarvoor maak ik al erg dankbaar gebruik van een paar locaties in de regio. Maar daarnaast ben ik eigenlijk altijd op zoek naar extra locaties waar ik zo nu en dan eens gebruik van mag maken.

Er zijn niet veel eisen aan de locatie. Belangrijkste is rust, ruimte en privacy. Denk aan bijv. een perceeltje weiland, boomgaard of ongebruikt boerenerf. Er hoeven geen faciliteiten aanwezig te zijn, ik neem alles zelf mee en sta graag onder de blote hemel. Maar mocht je toevallig de beschikking hebben over een overdekte vuurplaats, dan kom ik ook graag met je in contact.

Als grondeigenaar/locatiebeheerder ben je natuurlijk van harte welkom om eens een keertje mee te doen en sowieso kom ik altijd eerst een keer op de locatie bij je langs om alles goed door te spreken en wellicht een keer te 'proefdraaien'. 

Belangrijk om te weten: Deze rituelen hebben geen winstoogmerk, deelnemers doen mee op donatiebasis, ik kan dus geen enorme huurbedragen opbrengen, maar over een passende vergoeding kan natuurlijk worden gesproken.

Ik woon in Gouda. Vwb reisafstand denk ik bij voorkeur aan een straal van ca. 40 km.

Stuur mij gerust een mail om verder in gesprek te komen: info@veenheks.nl 

Geplaatst op 6 juni 2022, 18:51 uur
Deel dit:
Vraag gesteld door
Betrokken organisatie