Te koop aangeboden

Persoonlijk amulet

Kleding, sieraden en schoenen
Illustration
Aanbieder 
Veenheks
Beschrijving

Persoonlijke amuletten

Soms kun je wel wat extra ondersteuning gebruiken. Een persoonlijk amulet kan een krachtig hulpmiddel zijn bij jouw persoonlijk proces.  

Een persoonlijk amulet heeft een meervoudige werking; de onderdelen waaruit het is samengesteld en de rituele zegening van het geheel maken het een krachtig hulpmiddel. Daarnaast is een persoonlijk amulet vaak in de vorm van iets wat je dagelijks bij je draagt en zorgt dit voor een continue herinnering aan en verbinding met jouw persoonlijke proces.

Het proces voor het maken van zo’n amulet bestaat uit:

* Contact met elkaar via bijv. telefoon, videobellen, app of mail. Jij vertelt me over jezelf en het proces waarbij je ondersteuning wilt. Dat kan van alles zijn: gezondheid, relaties, werk, emoties etc.  

* Natuurlijk kunnen we samen ook het e.e.a. bespreken over hoe het amulet eruit komt te zien, maar je kunt het ook volledig aan mij overlaten. De materialen waarmee ik werk zijn heel divers en selecteer ik op basis van jouw vraag en eventuele persoonlijke voorkeuren, maar vooral op basis van de adviezen van mijn spirithelpers.

* Het maken van het amulet. Ik stem me volledig op jouw situatie af om te komen tot een amulet wat het best past bij jouw vraag.  

* Inzegenen en bekrachtigen van het amulet met een op jou afgestemd ritueel.  

* Verzending naar jou toe. Met daarbij natuurlijk een duidelijke uitleg van alle onderdelen waaruit jouw persoonlijke amulet is samengesteld.

Huisamulet

Naast persoonlijke amuletten die je dagelijks bij je draagt en jou ondersteunen in een persoonlijk proces, maak ik ook amuletten die in jouw woning of een specifieke ruimte daarvan voor wat extra bescherming, kracht of zegening zorgen.

Denk bijvoorbeeld aan amuletten die ondersteunen bij een liefdevolle en harmonieuze verbinding binnen het gezin, of die troost bieden in verdrietige tijden, of wat rust geven in stressvolle periodes. Of beschermende amuletten voor de slaapkamer van een kind wat veel last heeft van nachtmerries.

Amulet als cadeau

Zo’n persoonlijk amulet of huisamulet kan natuurlijk ook uitstekend cadeau worden gegeven aan een familielid of vriend. Er zijn allerlei situaties denkbaar waarin dit een heel passend geschenk is. Denk bijvoorbeeld aan iemand je wel wat extra kracht toe wilt wensen in een moeilijke periode, of bij herstel van een ziekte. Of als huwelijkscadeau, ingezegend met mooie wensen voor een lang en gelukkig leven samen. En je kunt zelf vast nog veel meer momenten bedenken. Je geeft hiermee een uniek, persoonlijk en waardevol geschenk.

Kosten

De kosten van een amulet variëren al naargelang bijv. grootte en materiaalgebruik. De voorbeelden hier op de foto’s zijn vrijwel allemaal in opdracht gemaakt en inmiddels op hun bestemming. De kosten van deze amuletten varieerden tussen de 10 en 35 euro. Voor meer informatie, kijk ook op mijn website www.veenheks.nl of stuur een mail naar info@veenheks.nl

Geplaatst op 2 februari 2023, 10:58 uur
Deel dit: