Organisatie

Goudse Mixed Hockey Club

Vereniging / club

De Goudse Mixed Hockey Club (GMHC) is opgericht in 1938 en heropgericht op 17 september 1979 nadat de club rond het einde van tweede wereldoorlog was ophouden te bestaan. GMHC is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB).


Voor het spelen van wedstrijden en voor de training beschikt de vereniging in het Groenhovenpark over twee semi-watervelden met wedstrijdverlichting, een semi-waterveld met trainingsverlichting en een half semi-wateroefenveld dat tevens gebruikt wordt voor wedstrijden van de jongste jeugdteams.


Vrijwilligers zijn belangrijk en dat iedereen actief bijdraagt om te zorgen dat de vereniging goed functioneert vinden wij vanzelfsprekend! Samen zorgen wij voor gezelligheid en een goede sfeer met als ultiem doel 'leuk en goed hockey voor iedereen' wat bijdraagt aan de doelstelling van de KNHB ‘Een leven lang hockeyen’.


Voor nieuwe leden is er een introductieboekje met alle informatie over het reilen en zeilen op onze hockeyclub. Nieuwsgierig? Kijk op onze website www.gmhc.nl of stuur een mailtje naar info@gmhc.nl 

Thema
Sport / spel
Deel dit:
Contactpersonen van Goudse Mixed Hockey Club