Update

GOUDasfalt - Maak plaats, maak plaats...

Geplaatst op 8 juli 2016, 11:56 uur

... we hebben ongelofelijke haast

De sloop van de Koudasfaltfabriek is klaar. Het silhouet van de IJsseloever is radicaal veranderd. De gemeente is eigenaar van het terrein. Helaas heeft de sloop langer geduurd dan gepland. We kunnen daardoor nu pas beoordelen hoe het terrein de sloop heeft doorstaan en wat dat betekent voor onze plannen. Daardoor is ook ons huurcontract nog niet helemaal rond.

De GOUDasfaltmedewerkers mogen gelukkig wel het terrein weer op. De komende tijd gaan we dan ook, met toestemming van de gemeente, weer verder aan de slag met het opknappen en opruimen van het terrein. Er is flink wat groenwerk te snoeien en ook de gebouwen kunnen wel een opruim- en schoonmaakbeurt gebruiken. Dan kunnen we ook op locatie gaan vergaderen, bijeenkomsten op het terrein organiseren en belangstellende ondernemers en maatschappelijke partijen ontvangen.
In de tussentijd worden de laatste puntjes op de “i” gezet als het gaat om de huurovereenkomst. Zodra deze is getekend, kunnen we echte publieksactiviteiten op de locatie organiseren en (huur) afspraken maken met derden.

Illustration
 
Deel dit: