Bericht

Handen uit de mouwen op GOUDasfalt

Geplaatst op 15 juli 2016, 18:26 uur

De vakantieperiode is ingegaan, Aan iedereen die weggaat: een ontzettend fijne vakantie gewenst. Ben je (weer) in Gouda en heb je zin en tijd om te helpen op GOUDasfalt? WELKOM! We werken in principe op de zaterdagochtenden door.

Zaterdag 16 juli van 10.00 - ca. 15.00 uur

Snoeien:
Snoeiwerk langs de randen van het terrein o.l.v. Erik Heijstraten.
Heb je geschikt gereedschap neem dat dan mee!

Pontje GEIN:
Schuren en verven
Donderdag is het ponton door sleepboot Spes naar Gouda geduwd. Dit ponton (met heistelling) wordt de op- en afstapplaats van het pontje. Nu nog een loopbrug!

Weegkantoor:
Vegen, opruimen, poetsen etc. om er ons voorlopige 'honk' van te maken

Entreegebied:
Onkruid trekken/wieden in de fruitboombakken, fruitbomen water geven
Als alles volgens plan gaat wordt het restant coniferenstammen vrijdag verwijderd
Neem je gereedschap en/of emmer en schoonmaakspullen mee, het wordt mooi weer!

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst gaat binnenkort getekend worden. We hebben daarover nauw contact met de gemeente. Omdat er nu geen wethouders in het college zitten, is het voor GOUDasfalt van belang heel helder te vast te leggen opdat we het met toekomstige college nog over een aantal zaken kunnen afstemmen.
De gemeente heeft ons toestemming gegeven om het terrein en de gebouwen alvast op te ruimen en schoon te maken. We houden ons wel nog steeds aan de al eerder geldende veiligheidsregels zoals: niet klimmen in de Lange Arm en niet aan losliggende kabels etc. komen.

Vakantieperiode
Zaterdag 23 en 30 juli, 6 en 13 augustus zijn er in principe in de ochtend ook mensen op het terrein aanwezig om te klussen.

Tot morgen!

 

Illustration
 
Deel dit: