Update

Update bij L.E.T.S. Gouda

Geplaatst op 4 oktober 2017, 20:08 uur
LETS - Mededeling! per 1 jan 2018 nieuwe organisatoren gezocht.

Hallo beste LETS deelnemer/geïntereseerde,

Misschien heb je gemerkt dat er weinig nieuwtjes waren omtrent de activiteiten van LETS Gouda. Dat komt ook omdat het een stuk rustiger was dan het jaar ervoor. In het afgelopen half jaar hebben zich bijna geen nieuwe leden aangemeld en is er ook weinig tot geen gebruik gemaakt van de ruilkring.

Dit komt ook omdat ik zelf weinig tijd had om LETS onder de aandacht te brengen en het ruilsysteem te blijven verbeteren en vernieuwen.

Inmiddels heb ik weer een fulltime baan , met een studie en een bedrijf dus LETS is een beetje het ondergeschoven kindje geweest. Wat jammer is want het blijft een leuk systeem waar mensen nog steeds vaak enthousiast over zijn.

Helaas kan ikzelf het dus niet de aandacht geven die nodig is om het voorruit te laten gaan. Want zelf het beste idee vergt veel inspanning om het te laten leven.
Zo ook met LETS.

Gezien de veranderingen in mijn leven heb ik er over nagedacht hoe ik hier verder mee wil gaan en welke keuzes ik moet maken. Ik ben tot het besluit gekomen dat ik mijn persoonlijk activiteiten voor de LETS per 1 januari 2018 neer zal gaan leggen. Ik blijf nog wel gewoon lid maar ik zal geen activiteiten meer doen op het gebied van organisatie en promotie.

Na drie jaar met passie met dit project bezig te zijn geweest is het tijd om het aan anderen over te geven.

Dit betekend dus dat er per 1 januari vacatures zijn binnen de organisatie van LETS. Om de ruilkring draaiende te houden moeten allerlei dingetjes gedaan worden. Van de administratie, het bijhouden van de website tot het organiseren van bijeenkomsten, promotie doen, contact met ander partijen/ belanghebbenden e.d. Als dit niet gedaan wordt dan is LETS eigenlijk niet mogelijk.

Vooralsnog is er geen vervanging voor mij om deze taken te doen. Dus ik ben op zoek naar mensen die zich in willen zetten voor LETS om het verder te laten groeien. Iets opbouwen, alleen of met anderen is een heel bijzonder proces. Je kunt het helemaal vormen naar je eigen ideeen. Het schept kansen om samen te werken met anderen, je komt in situaties waar je anders niet in terecht zou komen en je ontmoet allerlei nieuwe mensen. Althans dat is mijn ervaring tot op heden. Dus vind jij het belangrijk dat LETS er is en wil je actief bijdragen dan is nu je kans. Of wellicht ken je iemand die deze wagen graag verder wil brengen om er nog iets mooiers van te maken. Bel me dan of mail me. Mensen die LETS over willen nemen zal ik uiteraard inleiden in alles wat er nodig is.

LETS vind ik een prachtig systeem waarin mensen kun kwaliteiten kunnen benutten en met elkaar in contact kunnen komen. Ik hoop dat het een mooie toekomst heeft in Gouda.

David
Deel dit: