Bericht

Kerstwens : Heel De Wereld Kerststal (in actie voor 3 FM)

Geplaatst op 23 december 2017, 16:33 uur

Onlangs verscheen een unieke kerst CD met 8 liedjes van 8 singer songwriters uit Nederland en Engeland. Ook Gouda is vertegenwoordigd. De Goudse TroubaDichter BartenofCornelis speelt en zingt het eigen Kerstlied 'Heel de Wereld Kerststal'. Voorzien van een fraaie clip, met o.a. Goudse beelden.

Sinds begin deze week is dit lied in actie voor 3FM Serious Request, als kandidaat 'Demo van de Dag'. Het liedje met de hoogste donatie opbrengst wordt s avonds gedraaid.

BartenofCornelis speelde het lied deze week op diverse locaties, van Groningen tot Den Haag, en in Gouda natuurlijk. (Zoals in het IJsselhuis bij de XMas ruilbeurs.)

Vrijdag was BartenofCornelis dicht bij uitzeinding, met een top 3 notering, spannend. Met een donatiestand van rond de 350 euro. Nu staat de teller op bijna 450 euro. Vanavond nog één kans; doneren kan tot 20.00 uur! https://kominactie.3fm.nl/actie/heel-de-wereld-kerststal

Als dit lied - met boodschap - via 3 FM gehoord zou worden, zou dat mooi zijn. Maar het belangrijkste is natuurlijk de opbrengst voor de totale actie van 3FM. 

En als jij het lied wil horen/zien? Check dan de linkjes. Dan komt het goed.

Last no but least: dit is mijn/onze kerstwens voor Heel Gouda Bruist.  FIjne Dagen. Maak een warme kerststal van onze stad, en van uw leven! 

 

BartenofCornelis, TroubaDichter

poetisch onderweg

 



Illustration
screenshot actie scherm
Deel dit: