Bericht

Gouda lijkt nog onwetend van TED

Geplaatst op 8 augustus 2018, 16:30 uur

Hoewel de TED Talks wereldberoemd zijn en de video’s ervan op YouTube onvoorstelbaar veel kijkers trekken, lijkt Gouda nog onwetend te zijn. Het verbaast me echt hoe vaak ik nog moet uitleggen wat TEDx is. En hoe bijzonder het is dat Gouda ‘van Amerika’ licentie heeft gekregen om dit evenement te mogen organiseren, met invloedrijke sprekers die zeer de moeite waard zijn.

In andere plaatsen is sponsoring van TEDx een eitje en kunnen de bezoekers gratis komen. In Gouda ligt dat jammer genoeg anders, waardoor de bezoekers nu moeten betalen voor de kaarten. De medewerkers en sprekers leveren hun bijdrage allemaal vrijwillig (en dragen de kosten die ze ervoor maken zelf), maar er zijn natuurlijk wel kosten voor bijvoorbeeld de zaalhuur. Toch vind ik 47 euro niet veel voor een ochtend en middag met 16 bijzondere sprekers, diverse workshops en een lunch. Of 100 euro voor een business card, voor je personeelsleden of je zakelijke relaties.

Verbinding en ideeën opdoen

Dus: ga snel naar de site http://tedxgouda.com/ en schaf die kaarten aan, dan zie ik je zaterdag 1 september in de Goudse Schouwburg. Je gaat gegarandeerd met meer vrienden en goede ideeën naar buiten, dan dat je binnen kwam!

Hartelijke groet uit Gouda,
Loes Vork

Illustration
 
Deel dit: