Bericht

Your Foodprint is genomineerd voor de Vegan Awards 2018

Geplaatst op 4 september 2018, 20:59 uur

Wat is het beste vegan product van 2018? En waar kan je dit jaar het lekkerst uit eten als je voor plantaardig gaat? Op veganawards.nl kan je stemmen voor de Vegan Awards 2018, een evenement van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme.

Er kan gestemd worden in acht categorieën, waaronder beste vegan product, beste vegan blogger of vlogger, beste vegan (kook)boek en beste vegan eetgelegenheid. Nieuw is de categorie ‘Beste vegan onderneming’. De genomineerden zijn gekozen door een vakjury, waarbij het publiek vooraf suggesties kon geven. In elke categorie zijn zes genomineerden waar tot en met 24 september op gestemd kan worden via de website www.veganawards.nl.

Your Foodprint is genomineerd voor de Vegan Awards 2018 in de categorie Beste vegan (web)winkel. Your Foodprint is een vegan webshop én een winkel met lunchroom in Gouda. De biologische lunchroom met winkel zit aan de Lange Tiendeweg 44.

De Vegan Awards 2018 worden uitgereikt op zondag 28 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht. Jaarlijks worden de Vegan Awards door de Nederlandse Vereniging voor Veganisme (NVV) uitgereikt aan door het publiek gekozen initiatieven. De NVV wil met de awards initiatiefnemers in het zonnetje zetten en bedanken voor het laagdrempeliger maken van veganisme. In 2012 startte de Vegan Awards met één award op Wereld Veganisme Dag (1 november) en is
uitgegroeid tot een jaarlijks evenement met officiële uitreiking tijdens Vegenement VegFestNL

Deel dit: