Bericht

Kookboekenlounge met TLV van Jigal Krant

Geplaatst op 17 januari 2019, 21:15 uur

Lily’s Kookboekenlounge is een Leeslounge voor kookboeken! Op 15 februari a.s. met het kookboek TLV van Jigal Krant.
Hoe werkt het? We organiseren eens in de drie maanden een Kookboekenlounge. We kiezen iedere keer een kookboek uit waar naast lekkere recepten ook een ‘goed verhaal’ in staat of een leesboek waar naast een goed verhaal ook lekkere recepten in staan. Wanneer je je aanmeldt voor een Kookboekenlounge betaal je een bepaald bedrag, dat bedrag is inclusief het kookboek dat we die keer behandelen (en dat je bij Boekhandel Verkaaik kunt ophalen) en de bespreking mét drankjes. Je kookt zelf iets uit het boek dat we bespreken en op de dag zelf eten we dat gezellig met elkaar op, drinken er wat bij en geven hier ons commentaar op. 

Het boek dat we op 15 februari gaan behandelen is TLV, van Jigal Krant. Een boek met lekkere recepten en mooie verhalen uit Tel Aviv. Naast de recepten en verhalen staat het boek vol met mooie foto’s van Tel Aviv. Jigal Krant won met dit boek ook nog eens de titel `Gouden Kookboek 2018´.

Wie gaat er mee doen op vrijdag 15 februari?

Lijkt het je leuk om mee te doen met deze Kookboekenlounge die zal plaatsvinden op vrijdag 15 februari 2019? We starten om 18.00 uur, locatie wordt nog bekend gemaakt. De prijs voor deze bijeenkomst bedraagt  € 32,50 (inclusief het mooie boek en drankjes dus). We zullen met z’n allen alle gerechtjes die gemaakt zijn proeven en beoordelen (je hoeft thuis dus niet te eten). Doe je mee? Meld je dan aan door een mail te sturen naar lilysbooksandcooks@hotmail.com of anitaootjers@hotmail.com.

Je ontvangt dan een bevestiging met code om het boek af te halen bij Verkaaik en verdere uitleg over de avond.

Documenten
Deel dit: