Bericht

Gratis online cursus Schilderen met Doornroosje

Geplaatst op 25 maart 2020, 17:03 uur

Door de Corona crisis gaan mijn geplande workshops niet door. Ik leef mee met iedereen die binnen zit en heb voor wie geinteresseerd is mijn workshop Schilderen met Doornroosje omgezet in een gratis vierdelige online cursus. 

Gedurende vier weken krijg je wekelijks een deel van het sprookje als luisterverhaal toegestuurd in MP3 vorm. Na het beluisteren schilder of teken je een aspect van het verhaal. Nadat je dit gedaan hebt lees je de opdracht die je in eerste instantie zal uitnodigen naar je tekening of schildering te kijken en aan de hand van de reflecterende vragen nog eens te kijken. Wat valt je op? Behalve deze vragen krijg je ook wat creatieve schrijfopdrachten die je inzichten kunnen verdiepen. Het gaat om bewustwording en persoonlijke groei.
Je hebt hiervoor een week, na deze week krijg je het volgende deel toegestuurd. Heb je meer tijd nodig, dan begin je gewoon wat later.

Er zitten veel mooie metaforen in dit sprookje: Ontwaken - nadat je lang geslapen heb een verbond aangaan met iets in jezelf en de vraag aan jezelf welk commitment je daaraan wilt verbinden. Wat heb je de wereld te bieden als het de juiste tijd is, en de weg is vrij?

Je sluit deel 4 af met een creatief actieplan om uitvoering te geven aan je commitment. 
Kijk voor meer informatie op de website

Heb je tijd en zin? stuur dan een email naar loesvrolijk@hetnet.nl en je krijgt op de eerstvolgende vrijdag deel I toegemaild. 

Kijk ook eens in de Kadokamer voor een meditatie die je helpt om je lichaam gezond te houden. 

Illustration
Slapende doornroosje
Deel dit: