Bericht

Bestel de lekkerste lokale producten en maak het verschil!

Geplaatst op 4 april 2020, 18:53 uur

Rechtstreex maakt het mogelijk om boodschappen te doen bij lokale boeren en voedselmakers. Je bestelt online en haalt jouw boodschappen op bij het afhaalpunt GOUDasfalt aan de Gouderaksedijk 32 aan de Hollandse IJssel.
Zo krijg je niet alleen de lekkerste streekproducten (maximaal 50km van Rotterdam), maar je bouwt ook mee aan een voedselketen die korter, lokaler, eerlijker én socialer is. Je leert door onze directe lijntjes veel over onze boeren en zij over jou. Een eerlijke en transparante prijs voor onze leveranciers vinden wij erg belangrijk: van elke euro die je bij de wijkchef besteedt, gaat 56 cent naar de leverancier.
 
Hoe werkt het?
Meld je aan via www.rechtstreex.nl/goudasfalt Iedere week sturen we je een nieuwsbrief met het aanbod van de komende week. Via de website geeft je je bestelling door en je ontvangt een bestelbevestiging in je mailbox.
Je bent helemaal vrij om te bestellen. We hanteren geen minimum bestelhoeveelheid of verplichte bestelling.
De wijkchefs Anne-Marie en Trees geven de bestelling door aan onze boeren, telers en makers. Zij gaan aan de slag om jouw producten te oogsten en klaar te zetten. Rechtstreex (het verzamelpunt in Rotterdam) zorgt ervoor dat de producten naar GOUDasfalt komen. Een team van vrijwilligers maakt jouw pakket klaar en tussen 15.30 – 18.00 uur kun je je boodschappenophalen.
Je betaalt per pin.
 
Tijdens de Corona periode zijn we 2x open en wel op woensdag en vrijdag. Je ontvangt na het ophalen van de boodschappen een factuur in je mailbox.
 
Geniet van de smaak van jouw regio!
 
 

Illustration
 
Deel dit: