Bericht

Een keer een leesclub uitproberen?

Geplaatst op 27 november 2021, 00:00 uur
Illustration

Misschien denk je er wel eens aan om lid te worden van een leesclub, maar vind je de stap nog te groot om je definitief aan te melden. Probeer het dan gewoon een keer uit! Op dinsdag 18 januari 2022 ben je van harte welkom bij Leeslounge 3 in Gouda om een boek te bespreken. Je leest het boek, komt naar de bespreking en daarna beslis je of je lid wilt worden, wat overigens gratis is . Het boek dat we lezen is Jaag je ploeg over de botten van de doden van Olga Tokarczuk.

Over dit boek: In een afgelegen Pools dorpje vertelt de excentrieke zestiger Janina Duszejko over de dood van haar buurman en de andere vreemde gebeurtenissen van de laatste tijd. Janina leidt een teruggetrokken leven: ze is een liefhebber van de natuur, houdt zich bezig met astrologie en vertaalt als hobby de poëzie van William Blake. Wanneer leden van de lokale jachtvereniging vermoord worden aangetroffen, raakt ze als een Poolse Miss Marple betrokken bij het politieonderzoek.

De avond van de bespreking begint om 20.00 uur en zal rond 21.30 uur afgesloten worden. 

Je dient je wel van te voren aan te melden door een mail te sturen naar lilysbooksandcooks@hotmail.com. Je krijgt dan ook de adresgegevens van de plek waar we samenkomen. Wanneer je nu wel al weet dat je je definitief aan wilt melden, dan ben je uiteraard ook van harte welkom!

Groeten, Mieke, Yvette, Aukelien en Mieke van Leeslounge 3.

 

Deel dit: