Bericht

Scootmobieldag uitgesteld door slechte weersomstandigheden!

Geplaatst op 20 maart 2023, 13:03 uur
Illustration

Scootmobieldag uitgesteld door slechte weersomstandigheden

Gouda – Op dinsdagmiddag 21 maart j.l. zou de eerste editie van Scootmobieldag Gouda van start gaan. Doel was om scootmobielrijders met elkaar te verbinden, om voorlichting te geven over vele (sociale) mogelijkheden voor scootmobielrijders en om verkeersveiligheid te bevorderen. Naast een professioneel scootmobielparkcours van ruim 100 meter en een informatiemarkt zou wethouder Anna van Popering-Kalkman deze middag officieel openen. 

Maar helaas heeft het bestuur van ScootmobielClub Gouda (SCG), het moeilijke besluit moeten nemen om deze middag te annuleren. Dit omdat de weersvoorspellingen voor deze middag zeer slecht zijn. Voor het bestuur geldt ook hierbij veiligheid voor alles! Als de klinkertjes op De Markt nat zijn, kan dat gladheid veroorzaken. Een enkele bui is nog te overzien, maar tijdens het maken van de beslissing was de voorspelling 90% kans op regen. Het in het zonnetje zetten van de scootmobielrijders zou dan letterlijk in het water vallen. 

Maar niet getreurd, in april of begin mei zal deze bijzondere middag alsnog plaatsvinden. De datum gaat aankomende week geprikt worden. Uiteraard wordt u hiervan op de hoogte gehouden door de media en het bestuur.

info@scootmobielclubgouda.nl
06 - 384 06 350

Deel dit: