Bericht

Alpha van start in Gouda - op 12 april!

Geplaatst op 26 maart 2023, 21:03 uur
Illustration

Nieuwe Alpha van start in Gouda

De plek waar alle verhalen samenkomen – dat is Alpha. Alpha is een serie bijeenkomsten over de basis van het christelijk geloof en wordt in april in Gouda georganiseerd. Wereldwijd hebben ruim 25 miljoen mensen in 169 landen een Alpha gevolgd. 

Gouda blijft niet achter! Op woensdag 12 april gaat er ook een Alpha in onze mooie kaas-stad van start. In tien interactieve en gezellige bijeenkomsten komen mensen uit heel Gouda samen om in gesprek te gaan over het leven en het christelijk geloof. Elke avond begint met een lekkere maaltijd. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Na de maaltijd luisteren de Alpha-deelnemers naar een korte inleiding. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal waarover de Alpha-deelnemers doorpraten in kleine groepen. De kleine groep is de plek waar alle vragen gesteld mogen worden – geen vraag, mening of gedachte is te gek.

Alpha is gratis en vrijblijvend - echt iedereen is welkom. Het vindt plaats op woensdag en wordt wekelijks gegeven van 18.30 uur tot 21.15 uur. De eerste avond op woensdag 12 april vindt plaats in De Goudse Waarden, Kanaalstraat 31, Gouda. Vanaf 19 april vindt Alpha plaats in Pinkstergemeente de Morgenstond, Lage Gouwe 204, Gouda. In Nederland hebben ruim 375.000 mensen een Alpha gevolgd. Iedereen is welkom op Alpha, of je nu wel, niet of een beetje gelooft.

Alpha geeft deelnemers de kans om de zin van het leven te onderzoeken, samen met andere mensen. Het is de plek waar je altijd welkom bent, waar je jezelf mag zijn, al je vragen mag stellen en mag twijfelen. Kijk voor meer informatie en verhalen van Alpha-deelnemers op alpha-cursus.nl of neem contact op met Michelle Bos (alpha@morgenstondgouda.nl of 06 20 30 18 65).


Deel dit: