Activiteit

Creativiteit om de hoek

woensdag 26 maart 2014 , 21:00 uur

Dit jaar is het vijftien jaar geleden dat het Centrum Media & Gezondheid (CMG) is opgericht. Sinds onze start in 1999 gebruiken we entertainment media, storytelling en innovatieve communicatiemethoden om een bijdrage te leveren aan de gezondheid en kwaliteit van (samen)leven.


In onze directe omgeving, het mooie centrum van Gouda, zijn veel dynamische creatieve bedrijven en professionals werkzaam. Zo ontdekten we o.a. mediaproducenten, webdesigners, fotografen, componisten, theatermakers, verhalen vertellers, tekstschrijvers, animators, illustratoren, ruimtelijk vormgevers, geluidsstudio’s. We weten wellicht van elkaar dat we dicht bij elkaar wonen en werken, maar we kennen lang niet iedereen. Het lijkt ons inspirerend om elkaar eens ongedwongen te ontmoeten. Want wie elkaar kent, loopt makkelijker bij elkaar binnen voor een vraag of een voorstel tot samenwerking, is onze ervaring. Wat zou het mooi zijn om vakkundigheid ‘bij de buren’ te kunnen halen.

Omdat wij nieuwsgierig zijn geworden naar ieders talent en vaardigheden nodigen we u als creatief ondernemer en professional uit voor de feestelijke jubileum bijeenkomst van ‘Creatieve Geesten & Inspirerende Buren’ op woensdagavond 26 maart 2014 om 20.30 uur bij het CMG in het voormalige Gymnastiek lokaal aan de Peperstraat 35 (inloop 20.00 uur). Die avond is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten en beter te leren kennen. Er is dan ook de mogelijkheid voorbeelden van eigen werk mee te nemen en te laten zien. Graag horen we of u hiervan gebruik wilt maken, zodat we daarvoor ruimte kunnen reserveren.

U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar info@media-gezondheid.nl. En als u denkt: ‘dat is écht wat voor mijn creatief professionele buur’ dan zouden we het leuk vinden als u hem of haar bij ons introduceert.

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd in samenwerking met Peperstraat bewoner Mieke de Haan (illustrator / beeldend kunstenaar).
Een vriendelijke groet, namens het CMG team,

Martine Bouman, directeur

Locatie
Het Gymnastieklokaal
meer info over organisatie 
3jv2rt5g02kjf
Deel dit: