Activiteit

Fair Food Expeditie en Workshop

zaterdag 2 november 2013 , 15:00 uur

SPECIAAL EVENEMENT TIJDENS DE FAIRTRADE WEEK

Fair Food Expeditie en Workshop

U gaat samen met de chefkok van kookatelier Betty Blue in Gouda op zoek naar (h)eerlijke en duurzaam geproduceerde ingrediënten: 

Proef het verschil tussen boerenkaas en fabriekskaas. 

Ontdek waar je de eerlijkste chocolade koopt. 

Bezoek de slager die zelf z'n varkentje uit zoekt en daar een rauwe ham van maakt waarvan hij de verschillende stadia van ontwikkeling laat zien én proeven.

Kijk mee bij de visboer die een duurzame vis uit onze eigen Noordzee fileert waar we bij staan.

Na onze expeditie door de binnenstad van Gouda waarbij we ruiken, voelen, proeven, kijken en leren gaan we de keuken in om een prachtig 5 gangen diner te bereiden en te nuttigen. Dit alles natuurlijk onder het genot van een heerlijk glas Fairtrade wijn!

Locatie
Fairtrade Gemeente Gouda
meer info over organisatie 
Jolanda van Dongen kookatelier Betty Blue
Deel dit: