Activiteit

Verzetsmuseum ZH LAB/co-creatiesessie

woensdag 11 september 2013 , 19:00 uur

Hoe kan jouw expertise in samenwerking met Verzetsmuseum ZH leiden tot verrassende projecten? Kom op 11 september naar de eerste co-creatiesessie in Verzetsmuseum ZH.

Voorbeelden:

Houd je van koken en anderen daarmee helpen? Misschien kunnen we samen workshops opzetten met recepten uit de oorlog. En dat in het decor van onze prachtige binnentuin. Een win-win situatie voor beide partijen.

Ben je coach of trainer?

Samen een trainingsaanbod opzetten met hulp van een interactieve av-show rond mensenrechten-dilemma's.

Als Verzetsmuseum ZH willen we ons meer verbinden aan de regio vanuit de wens te transformeren in een duurzaam, ondernemend museum. Tot voor kort richtten we ons vooral op educatie, maar in de directe omgeving zien we mogelijkheden breder van betekenis te zijn.

Het programma van de co-creatiesessie bestaat uit een buffet, kennismaking met elkaar, korte introductie van de collectie/expertise, ontmoeting van museummedewerkers en samenwerkingspartners, en het uitwerken en presentatie van co-creatieve projecten aan de hand van de expertise van de deelnemers.

Een mooi voorbeeld van samenwerking dat tot een win-win situatie heeft geleid is petit café Vrijheid in ons museum. Mensen met een handicap van de Gemiva-SVG Groep runnen het lunchcafé en maken lunchgerechten en bijzondere gerechten waaronder het authentieke oorlogsrecept ‘aardappeloproer’. We gaan het u laten proeven tijdens onze co-creatiesessie.

Aanmelden of meer informatie over de co-creatiesessies in september: bel naar het Verzetsmuseum via 0182 52 03 85 en vraag naar Arjen van Wijngaarden of Anne-Eva Krebs.

Graag tot 11 september.

P.S. Op 18 september is er een tweede Verzetsmuseum ZH LAB mocht u op 11 september verhinderd zijn.

Locatie
Verzetsmuseum Zuid-Holland, petit café Vrijheid
meer info over organisatie 
Arjen van Wijngaarden
Deel dit: