Activiteit

YOU CAN'T TOUCH THIS

vrijdag 6 november 2015 , 21:00 uur

Dansend de kinderboerderij helpen? Dat kan op vrijdag 6 november in So What tijdens het 30+benefietfeest You can't touch this van stichting Gouda Raakt in samenwerking met Van ABBA tot Zappa.

De opbrengst van deze avond gaat naar de aanschaf van een nieuwe keuken voor de kinderboerderij de Goudse Hofsteden op de Bloemendaalseweg. De kinderboerderij kampt met financiële tegenslag en met een professionele keuken wordt een nieuwe bron van inkomsten aangeboord. Hierdoor wordt de kinderboerderij minder afhankelijk van subsidies.<Br.
De dansfeesten van Gouda Raakt beginnen langzamerhand bekendheid te krijgen in Gouda. Vanavond So What! de deuren voor vrienden van Gouda Raakt en andere dansliefhebbers. Gouda Raakt helpt andere stichtingen en instellingen met raad en daad.

Dit jaar wordt de muziek verzorgd door Van ABBA tot Zappa. De stichting Gouda Raakt is erg blij met de support van dj Abel, die een avond lang belangeloos bekende hits draait.

 

Locatie
So What!
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 18 jaar
meer info over organisatie 
Gouda Raakt is een stichting die tot doel heeft om de minderbedeelden in de samenleving te helpen. Niet noodzakelijk alleen door geld maar door goederen, advies en “helpende handjes”. We pakken een specifiek onderdeel van ons goede doel aan en hopen dat het doel aan het einde zichzelf hierdoor weer beter kan helpen.
Illustration
 
Deel dit: