Activiteit

Rouwcafé "Verlies van een kind" bij Boek en Troost

zondag 15 november 2015 , 15:00 - 17:00 uur

Stichting Boek en Troost organiseert een rouwcafé met als thema “Verlies van een kind” – zicht op toekomst.

In de ‘winkel’ van Boek en Troost aan de Lange Tiendeweg 69 in het centrum van Gouda kunnen lotgenoten na een korte inleiding met elkaar in gesprek gaan over dit thema en wellicht kan dit het begin zijn van het samen delen, van het verdriet. Zoals elke derde zondag vindt ook dit rouwcafé plaats onder het genot van een kop koffie, thee of een glaasje wijn.

Entree 5,- Euro (incl. drankjes) Aanmelden kan via email info@boek-en-troost.nl of loop even binnen bij onze vrijwilligers in de ‘winkel’ aan de Lange Tiendeweg 69 (ma-za 14:00 – 17:00). Kun je pas op het laatste moment beslissen? Geen nood, we schuiven er graag een stoel bij als je alsnog komt.

 

 

 

Locatie
Boek en Troost
Doelgroep
Alle volwassenen
bijzonderheden
Stichting Boek en Troost biedt ruimte voor rouw op verschillende manieren. Naast de maandelijks rouwcafés is de ‘winkel’ van Boek en Troost: een gastvrije plek voor mensen, die iemand door de dood verloren hebben (volwassenen en kinderen). Een ruimte met boeken, poëzie en prentenboeken over sterven, rouw, troost en spiritualiteit. Een plek waar tijd is voor een kop koffie of thee, het inkijken van een boek of voor een gesprek met één van de vrijwilligers. Zie het als een pleisterplaats voor lotgenoten. Boek en Troost hoopt de bezoekers door de boeken of door aandacht tot troost te kunnen zijn. Je vindt er ook ingelijste teksten te koop van Inez Meter, ereburger van de stad Gouda waarvan de opbrengst ten goede komt aan de stichting Boek en Troost.
Illustration
 
Deel dit: