Activiteit

Mindful Yoga Ontspannen bewegen en je fitter voelen

maandag 30 mei 2016 , 9:00 - 10:00 uur

Mindful Yoga. Het beste uit 2 werelden: Mindfulness en Yoga!

Of het nu is voor ontspanning of om je algehele gezondheid te verbeteren, typerend voor een mindful yogales is dat je je bij het verlaten van de les je geweldig voelt.

Als je regelmatig mindful yoga beoefent, bijvoorbeeld een of twee keer per week, dan wordt mindful zijn automatisch een deel van je leven. En dan blijft dat ontspannen, rustige gevoel van de les veel langer bij je.

De beweging maakt je lichaam gezonder en mindfulness gaat over aandacht geven: je wordt je bewust van wat er in je speelt.

De combinatie van mindfulness en yoga maakt je bewust van je lichaam, en daarmee ook van de spanning die zich in je lichaam heeft vastgezet. Je rekt en strekt je spieren, spant en ontspant je lijf en je gedachten.  Je leert weer voelen wat je lichaam je vertelt.  Langzaam maar zeker leer je spanning, pijn en stress loslaten. Dat brengt balans in jezelf.

Meld je aan voor een gratis proefles! 

Op maandagen en woensdagen in Gouda. Nabij het centrum, gemakkelijk bereikbaar met auto en fiets. Gratis parkeren.  Burgemeester Martenssingel 15 (het momumentale GSG gebouw, ingang achterzijde. Krugerlaan).

 

 

Locatie
GSG gebouw Burg Martenssingel 15. Ingang achterzijde, Krugerlaan 15
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 18 jaar
Thema
Sport / spel
Illustration
 
Deel dit: