Activiteit

Hoe word ik een Geluksvogel in 2016?

zaterdag 6 februari 2016 , 9:30 - 13:00 uur

Mijn missie in 2016 is zoveel mogelijk mensen te helpen hun dromen waar te maken! Ik geef hiervoor 7 workshops
De eerste workshop in deze reeks van 7 gaat over het effect van alles wat je denkt en voor waar houdt. Als je iets wilt manifesteren in het nieuwe jaar is het belangrijk om het bouwwerk van je overtuigingen aan een grondig onderzoek te onderwerpen. Bewustwording is daarin een eerste belangrijke stap. Gedachten hebben nl. de neiging ‘dingen’ te worden.

Vervolgens is het belangrijk dat je bepaalt welke gedachten en overtuigingen datgene wat je wilt manifesteren ondersteunen dan wel beperken.

Als je de kwaliteit van je gedachten verhoogt,
zal de kwaliteit van je leven toenemen


Durf te kiezen voor verruiming van je perspectief en je opties nemen toe. In je nieuwe wereld van mogelijkheden kan zo maar een wonder gebeuren.

Werkmethodes
We gaan dit enigszins serieuze onderwerp speels en met creatieve werkmethodes te lijf. Door middel van een visualisatie kies je definitief voor een nieuwe overtuiging. Je gaat naar huis met inzichten die voor jou belangrijk zijn en tips hoe je deze nieuwe waarheden in je dagelijks leven kunt verankeren.

Praktische informatie
Plaats: Gouda, aantal deelnemers max. 5
Datum: za. 6 februari 2016     Tijd: 09.30 – 13.00 u.
Trainer: Loes Vrolijk
Kosten: € 45,- incl. Het CreatieSpel, B.T.W. , koffie en thee. (Ben je al in bezit van het spel, dan bedragen de kosten € 30,–).  Aanmelden: info@kerncoaching.nl

Locatie
Groenhovenweg 375, 2803 DJ Gouda
Deel dit: