Activiteit

GouweStartCafé

woensdag 22 juni 2016 , 19:00 - 21:00 uur

Iedere starter heeft een droom: succesvol ondernemen! Wat komt er veel bij kijken voordat het zover is. Als ondernemer bereid je je goed voor. Zo heb je je georiënteerd op de markt. Je weet wie je potentiële klanten zijn en je product staat klaar om verkocht te worden. En dan? Je blijft zitten met vragen over jouw specifieke situatie. Je wilt meer omzet. Hoe maak je van een een ‘leuk’ gesprek een sales gesprek? Wat is strategie? Hoe kun je op een voor jou passende manier netwerken? Hoe vergroot je je zichtbaarheid? Hoe krijg je grip op je geld? Kun je wel een helpende hand gebruiken? Hoe presenteer je je bedrijf: van logo tot foto?

Het GouweStartCafé is dé ontmoetingsplek voor jonge ondernemers in Gouda. Je kunt bij ons terecht met al deze specifieke vragen. Wij geven je graag deskundig advies.

Jonge ondernemers van Gouda, wij nodigen jullie uit voor het 1e GouweStartCafé op 22 juni 2016 in de Chocoladefabriek (Klein Amerika 20 in Gouda).


19.00 – 19.30 uur: inloop & netwerken

19.30 – 19.45 uur:  heb je een prangende vraag over je onderneming en wil je graag persoonlijk advies van de aanwezigen. Trek aan de bel!  

19.45 – 20.15 uur : programma

20.15 – 21.00 uur: netwerken

Goodiebags: neem allemaal je visitekaartjes mee voor in de goodiebags. Je mag ook je eigen promotiemateriaal met ons delen. 

Jouw investering: het GouweStartCafé is gratis (consumpties zijn voor eigen rekening).

Locatie
We ontmoeten elkaar in het GouweStartCafé op de begane vloer van de Chocoladefabriek. Consumpties (van Kruim) zijn voor eigen rekening.
Kosten
Gratis
Kosten toelichting
Iedere starter heeft een droom: succesvol ondernemen! Wij helpen jonge ondernemers gratis met onze expertise.
Doelgroep
Alle volwassenen
Deel dit: