Activiteit

AyurYoga workshop, Inzicht in passende voeding & beweging

zondag 26 maart 2017 , 14:15 - 16:45 uur

Elk mens is anders dus bij elk mens hoort een andere levensstijl om gezond, fit en in balans te blijven. Dat is het uitgangspunt van deze workshop waar je leert welke voeding en beweging het best bij jouw natuurlijke kwaliteiten past. Spelenderwijs gaan we een andere manier ontdekken om te kijken naar je gezondheid, één die veel persoonlijker en individueler is dan statistieken. Je leert over je eigen natuurlijke aanleg en je innerlijke balans die de basis vormt voor een gezond leven.

Vervolgens gaan in op vragen als o.a.: Hoe blijf ik fit en gezond? Welke groente kies je? Welke granen? Kan ik zuivel beter laten staan of juist niet? Hoe zit het met vlees? Wat is gezond voor mij?

Aan de hand daarvan stellen we een menu samen dat is afgestemd is op jouw gesteldheid. Je krijgt verschillende recepten en praktische tips mee.

Naast voeding is beweging ook heel belangrijk. Je maakt kennis met yogahoudingen die passen bij jouw innerlijke balans. Deze houdingen ondersteunen je lichamelijk, geestelijk en op een energetisch niveau. Ze bevorderen je gezondheid en je zult leren welke houdingen jij het beste kunt doen.

Je gaat daarna heerlijk ontspannen naar huis met concrete handvatten die je thuis kan toepassen.

Deze workshop wordt gegeven door Tessa Mook van Yogabird en David Slothouber van Gezond met Ayurveda en is gebaseerd op de kennis uit de Ayurveda en de Yoga. Twee stromingen die naadloos op elkaar aansluiten.

Praktische informatie:

Data:
zondag 26 maart 2017

Locatie:
Creatief doe-atelier De Zelfmakers
Nieuwe Gouwe Westzijde 3a
2802AN Gouda
Gratis parkeren voor de deur

Tijden:
14:15 tot ongeveer 16:45

Investering:
€24,95 incl. thee, versnaperingen en materialen

Aanmelden:
Je kun je opgeven door te mailen aan namaste@yogabird.nl of via http://gezondmetayurveda.nl/ayur-yogaworkshop. Het aantal plaatsen is beperkt.

Locatie
De Zelfmakers
Kosten toelichting
Investering €24,95
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 18 jaar
Illustration
 
Deel dit: