Activiteit

Rabobank Sponsorfietstocht: fiets mee voor de Goudse Weekendschool!

zaterdag 1 juli 2017 , 10:00 - 16:00 uur

Op zaterdag 1 juli kunt u een mooie fietstocht maken en tegelijkertijd geld verdienen voor de Goudse Weekendschool. Hoe? Door mee te doen aan de Sponsorfietstocht van Rabobank Gouwestreek en als goed doel te kiezen voor de Goudse Weekendschool!

Fietst u mee? Geweldig! De opbrengst gebruiken wij voor leerzame en leuke lesdagen voor kinderen die wat extra's kunnen gebruiken! Door onze lesdagen ontdekken kinderen de wereld en vergroten ze hun zelfvertrouwen. Hierdoor vinden kinderen makkelijker hun plekje in de samenleving.

Kies uit een van de routes (15, 30 of 60 km) door het mooie Groene Hart.

We hopen veel bewoners van het Groene Hart te begroeten op zaterdag 1 juli aanstaande. Ook onze leerlingen, ouders, leerkrachten, gastdocenten en vrijwilligers stimuleren we om mee te fietsen. Zo wordt het een feest van bewegen en ontmoeten...

U bent, eventueel met uw vrienden, kinderen, familie en/of collega’s, van harte welkom! 

Starten tussen 10:00 en 12:00, finishen voor 16:00 uur.
Meer informatie leest u in bijgaande flyer.

Actuele informatie (dd 29 juni): Nu het zo kort voor de datum is, is aanmelden niet meer noodzakelijk. U kunt meedoen door zaterdag 1 juli om 11:00, met uw fiets, aanwezig te zijn bij de Goudse Weekendschool, Herpstraat 1 te Gouda. We vertrekken dan samen naar de startlocatie. We hopen u te ontmoeten! 

Deze oproep staat ook op twitter @GoudseWkndschl en linkedin (Nynke van den Brink) en op het Facebook-account van de Goudse Weekendschool.

Meer informatie en aanmelden (niet noodzakelijk) bij Nynke van den Brink via info@goudseweekendschool.nl of 06 42337786.

Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Thema
Sport / spel
Illustration
 
Deel dit: